Petrecere mare de Revelion în „Casa iubirii”: „Ne vin niște invitați de seamă!”. Cine a întreținut atmosfera în platou

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 31 dec 2023, 21:21

Cum a decurs petrecerea concurenților din „Casa iubirii”

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de Revelion a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii” concurenții au petrecut pe cinste împreună cu prezentatoarea Andreea Mantea.

În „Casa iubirii” a fost distracție de zile mari. Carismatica prezentatoare a show-ului, Andreea Mantea, a invitat artiști renumiți pentru a cânta în cadrul petrecerii de Revelion organizate pentru concurenții din cadrul competiției.

Ce artiști au cântat la petrecerea de Revelion din „Casa iubirii”

Înainte de a-i pofti pe invitați în platou, Andreea Mantea i-a încurajat pe băieți și pe fete să se distreze, transmițându-le o energie foarte bună.

„Vreau să vă distrați!”, le-a spus prezentatoarea concurenților.

Aceștia, la rândul lor, s-au arătat foarte entuziasmați de frumosul eveniment, dar și nerăbdători de venirea artiștilor: Adriana Antoni, Daniela Gyorfi, Maria Constantin și taraful Mahala Rai Banda.

După ce au fost puse la punct ultimele detalii, în platou și-a făcut apariția Adriana Antoni, care a pornit distracția cu o frumoasă piesă de dragoste, intitulată „Sufletul meu pereche”.

Imediat cum aceasta a început să cânte, fetele și băieții s-au luat de mână și au format o mare horă în platoul extravagant decorat.

Citește și: Casa iubirii: Larisa, reacție neașteptată la întâlnirea misterioasă cu Radu: „Nici aici nu scap de tine?!”. Cum a decurs date-ul celor doi

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce s-a întâmplat între Vlada și Antoni în timpul petrecerii

La următoarea melodie cântată de artistă, Vlada, iubita lui Antoni, i-a luat la dans pe Radu și Patrick, spunându-le: „Nimeni nu vrea să mă ia de mână, am observat eu”, făcând referire la partenerul ei.

Mai apoi, când piesa a început să fie mai ritmată, aceasta s-a învârtit de câteva ori, iar în același timp cei doi băieți băteau din palme, încurajând-o pe tânără.

Văzând distracția dintre cei trei, Antoni, vizibil afectat, a răbufnit, spunând, fără a sta prea mult pe gânduri: „Mă despart de ea! Iubita mea nu face așa”

După dansul celor trei, Adriana Antoni a cântat piesa „Iubire”, care se dansează în perechi. Fiecare concurent și-a luat partenera la dans, însă, în momentul în care Vlada a venit la iubitul ei, acesta a refuzat-o.

Fata nu a vrut să stea de-o parte, așa că l-a luat la dans pe Patrick, iar Antoni a dansat cu Julia, însă, în tot acest timp, acesta a fost cu ochii pe Vlada, iar pe finalul piesei a întrabat-o pe Julia: „Ce zici? Face așa că-i place de Patrick?”.

Concurenta a preferat să fie sinceră cu el, spunându-i că nu crede că iubita lui ar fi atrasă de Patrick.

Însă, Antoni, orbit de gelozie, a luat o decizie radicală, fiind hotărât să pună punct relației cu Vlada.

Citește și: „Ai o atracție față de Mihaela” Andreea Mantea l-a pus în dificultate pe unul dintre concurenți! Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi