Petrecere mare in casa "Puterea dragostei"! Pentru cateva minute concurentii au uitat de rivalitati si au sarbatorit ziua de nastere a lui Bogdan Mocanu! Iata ce surprize i-au pregatit!

Autor: D.I.
Actualizat: 05 sep 2020, 23:20
video Foto(5)

Bogdan Mocanu a avut parte astazi de o petrecere-surpriza de ziua lui de nastere.

Editia de astazi "Puterea dragostei" a debutat cu o petrecere organizata in mare secret pentru Bogdan Mocanu, de ziua lui de nastere. Concurentul a fost surprins de catre colegi cu tort, cadouri si urari. Cea care a pus totul la cale a fost nimeni alta decat Roxana, care a lasat deoparte resentimentele pentru Bogdan si i-a pregatit cea mai frumoasa surpriza.


Pe de alta parte, Mocanu a fost de-a dreptul uluit de gestul Roxanei, desi nimeni nu se mai astepta ca cei doi sa ingroape securea razboiului.

Citeste si: Mary, dezvaluiri incredibile despre Simina! "Mai vorbeste cu un baiat din Timisoara!" Afla cum va reactiona Alex Zanoaga, ASTAZI, intr-o editie incendiara "Puterea dragostei", de la ora 17:00, la Kanal D!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Surpiza din partea fetelor a fost foarte frumoasa! Sa-mi organizeze o petrecere-surpriza! Si am observat ca Roxana a fost prima, a fost cea care probabil a organizat tot! Asa mi-a dat mie de inteles! Si respect lucrul asta! Probabil ca si eu de ziua ei o sa fiu primul care o felicita! Din respect pentru ce a fost intre noi o sa fac asta!", a spus Bogdan Mocanu.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.