Petrecere mare la palatul Mariei Campina. Vrajitoarea si-a sarbatorit ziua onomastica

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:32

Petrecere mare la palatul Mariei Campina. Regina a fost sarbatorita ieri, asa ca tot neamul s-a adunat in jurul ei.

Imbracati cu haine scumpe si cu tot aurul la purtator, invitatii au fost ospatati si omeniti ca in povesti! Lume, lume, o data pe an e ziua ei de nume si trebuie sa o faca lata! Pai, daca nu ea, regina, aunci cine? La asa zi mare, Maria Campina s-a imbracat de sarbatoare, s-a poleit din cap pana in picioare si cu coroana pe cap a dat startul petrecerii.

Un rasfat culinar pentru invitatii regali! Cu camasi colorate si ochelari de soare la ochi, supusii laolalata cu neamul de vita aleasa din bucurestii noi s-au asezat de o parte

si de alta a mesei si s-au ospatat cu cele mai alese bucate. Cadourile speciale au fost aduse de peste mari si tari, toate gata sa imposobeasca si mai mult mainile autoproclamatei Regine a Magiei Albe!

Tot aurul din lume s-a adunat in bratara adusa din Turcia de rege. De departe, insa, bijuteria cea mai aleasa de care regina nu se desparte nici cand doarme este coroana ei batuta in pietre scumpe.

##VIDEO121601##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.