Petrecere surpriza pentru Bianca Ionita si Silvia Ionita!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:19

Vedetele Kanal D Bianca Ionita si Silvia Ionita au avut parte de o petrecere surpriza din partea colegilor, miercuri, 19 octombrie.

Echipa Stirilor Kanal D impreuna cu Simona Patruleasa, Christian Sabbagh si Daiana Anghel au complotat pentru a le organiza celor doua colege o petrecere pentru aniversarea lor recenta.

Vizibil emotionate, cele doua prezentatoare au fost surprinse de cadoul inedit al echipei Stirilor Kanal D.

Surprizele s-au tinut lant pentru cele doua sarbatorite, colegii pregatindu-le o seara cu muzica live, multe cadouri, dar si doua torturi in forma de televizor cu chipul lor.
Cele doua sarbatorite cu greu si-au putut stapani emotiile si printre lacrimi le-au multumit colegilor.

“Nu ma asteptam la asa ceva, chiar e o surpriza! Multumesc frumos!” a marturisit cu ochii in lacrimi Silvia Ionita.

Pentru Bianca Ionita asta a fost prima petrecere surpriza organizata vreodata. “Este prima mea pretrecere surpriza. Am fost chemata aici pentru o intalnire profesionala cu cei de la Stiri, habar nu aveam ce ni se pregateste”, a declarat Bianca Ionita.


Mai multe imagini de la party-ul surpriza o sa puteti vedea astazi, la Stirile Kanal D, prezentate de Christian Sabbagh de la ora 19.00.



 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.