Petrecerea de botez s-a terminat - Cui faci cadou o fotocarte?

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 17 apr 2018, 11:53

Petrecerea de botez este organizata cu multa grija, atentie pentru detalii, de la invitatii, marturii si pana la candy bar, nimic nu este lasat deoparte.

Invitatii sosesc in numar mare, astfel ca petrecerea la restaurant se deruleaza cu mare fast. Ce se intampla insa dupa ce petrecerea s-a terminat? A doua zi este baita bebelusului pe care nasa i-o face si ulterior primesti toate pozele de la botez realizate de fotograful profesionist. Multumeste-le persoanelor dragi care au participat la botez, oferindu-le in dar o fotocarte.

Ce este o fotocarte?

O fotocarte inseamna ca pozele selectate de tine prind viata intr-o carte cu pagini groase, lucioase si coperti cartonate.

Fotografiile depasesc in felul acesta mediul virtual, al retelelor de socializare (Facebook, Instagram) sau al folderelor din computer.

De exemplu, alegi o fotocarte online de la Celebook, inseamna ca procesul de creatie este realizat pe site. Cu ajutorul unui editor online creezi tu insuti fiecare pagina cu poze a fotocartii. Sabloanele predefinite te vor ajuta sa alcatuiesti fotocartea rapid. Rezultatul va fi potrivit asteptarilor tale. Dupa ce ai incheiat procesul digital, fotocartea este tiparita si iti este livrata acasa gratuit.

Fotocarte cadou pentru nasi

Nasii, cunoscuti si ca parintii spirituali pentru cel mic, merita cu siguranta un gest de multumire. In cazul in care te intrebai ce sa le daruiesti, alege sa le oferi cadou o fotocarte cu pozele de la botez.

Selecteaza cele mai bune poze cu bebelusul si nasii si ofera-le in dar amintiri de pret. Tine cont ca ai posibilitatea de a insera si text intr-o fotocarte, prin urmare poti scrie cateva cuvinte de multumire ca intro, ca de exemplu: “Pentru nasii mei iubiti/ Multumesc ca ma aveti in grija/ Ca ma ocrotiti”.

Fotocarte cadou pentru bunici

Bunicii se bucura nespus ca au un nou rol. Entuziasmul de a isi vedea nepotul este foarte mare, ei sunt mandri si l-ar arata pe cel mic si cunoscutilor daca ar avea poze la indemana. Prin urmare, dat fiind faptul ca bunicii nu sunt ancorati la Facebook, ofera-le o fotocarte cu nepotul proaspat botezat.

Fotografiile profesioniste de la botez te vor ajuta sa alcatuiesti o fotocarte cu stil si cu o valoare foarte mare pentru bunici.

Pe coperta poti opta pentru poza preferata cu bebelusul, dar si pentru un titlu, ca de exemplu: Un botez minunat si cei mai dragi bunici - mai 2018.

Fotocarte cadou pentru cel mic

Da, o fotocarte cadou chiar pentru bebelus! Cand se va face mare va aprecia cadoul realizat de tine in anul in care a fost botezat. Va avea astfel o frumoasa fotocarte cu poze in care sunt prezenti toti cei dragi ai sai, parintii, nasii, bunicii.

Ai grija asadar sa inserezi poze cu toate aceste persoane care joaca un rol important in viata lui. Peste 10, 20, 30 de ani se va uita in fotocarte si va aprecia momentele surprinse.

Ca pont, ii poti scrie mesaje in fotocarte, diverse urari pentru diferite etape ale vietii sale, ca de exemplu pentru majorat si pentru varsta de 30 de ani. In felul acesta vei corela momentul de acum, cand creezi fotocartea, cu cel din viitor, cand el va fi mare.

De exemplu, o urare pentru 18 ani ar putea fi: Mama si tata iti doresc ca la varsta majoratului tau sa sarbatorim cu fast si sa iti oferim cadoul mult visat.

Prin urmare, o fotocarte este cat de creativa si ingenioasa iti doresti tu.

Asadar, ofera valoare fotografiilor de la botez, transfera-le intr-o fotocarte pentru nasi, pentru bunici si pentru cel mic al tau. Bucurati-va si peste ani de aceste momente de azi!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.