Petrecerile copiilor vedetelor din nordul Bucureștiului

Author: Alina Petre
Actualizat: 29 nov 2022, 16:19

Cu siguranță ai văzut petrecerile la care participă vedetele și poate că te-ai gândit că și copii acestora beneficiază de aceleași caracteristici de confort ca și adulții. Cu siguranță da, iar dacă îți dorești același grad de confort, ar trebui să știi că există locuri în care poți merge împreună cu copilul tău, în care merg și vedetele, fără ca acest lucru să însemne cheltuieli foarte mari. Află așadar cum arată petrecerile pentru copiii vedetelor și inspiră-te pentru a alege același confort și pentru copilul tău.

Jocuri și jucării

Dacă te întrebi unde merg să se distreze copiii vedetelor din nordul Bucureștiului, atunci ar trebui să știi că The Clouds - spațiu de joacă Aviației este locul de întâlnire al acestora. The Clouds este un loc de joacă la interior în care copiii se pot bucura în voie de diferite jocuri și jucării, sub atenta supraveghere a părinților. De la piscina cu bile la trasee de cățărare și de la zone de activități de creație la zone de construit, fiecare dintre acestea sunt puse la dispoziția copiilor pentru ca ei să se poată bucura în voie pe durata timpului petrecut în aceeași locație.

Petreceri cu animatori și personaje de poveste

În perioada copilăriei personajele din povești conturează cel mai bine aspirațiile copiilor. Aceștia ajung să iubească anumite personaje și în consecință devine normală dorința ca petrecerile pentru copii să includă și prezența unui animator sau a unui personaj de poveste.

Petrecerile pentru copii sunt astfel cu mult mai animate, deoarece personajul iubit este cel care ghidează joaca și îi implică pe cei mici în activități distractive și jocuri, pentru ca petrecerile să fie reușite.

Petreceri cu ședințe foto

Copiii au la îndemână, mai mult decât oricând, tehnologia în toate formele ei. Pentru că au acces la informație și pentru că au nevoie să o descopere și să o utilizeze, îi poți ghida spre lucruri plăcute. Astfel, poți integra în petrecerile pentru copii și servicii foto sau poți contracta o ședință foto completă, permițându-le copiilor să se bucure de imagini și să le posteze pe rețele sociale, sub atenta ta supraveghere. Ședințele foto sunt întotdeauna plăcute și, combinate cu accesorii de petrecere și cu voie bună, ele se pot transforma cu ușurință în piese centrale ale petrecerilor pentru copii.

Petreceri cu șampanie și gustări

Nicio petrecere ca pentru vedete nu este completă dacă lipsesc gustările, prăjiturile sau tortul. Poți opta de asemenea pentru șampanie pentru copii sau pentru sucuri de fructe și limonadă, în cazul celor mici și pentru șampanie de calitate, pe care să o consume adulții. De asemenea, la fel de importante sunt gustările, iar dacă alegi un spațiu de joacă exclusivist, așa cum este The Clouds, ar trebui să știi că te poți bucura de preparate delicioase pregătite cu migală de către Chef Ovidiu M.

Alege pentru copilul tău aceleași facilități de care se bucură și copiii vedetelor, pentru a le permite acestora să socializeze și să trăiască momente cu adevărat speciale. Nu trebuie să cheltui foarte mulți bani în acest sens pentru că vei vedea că The Clouds îți oferă pachete speciale din care poți alege pentru a-i oferi copilului tău cele mai frumoase experiențe.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.