PETRICĂ CERCEL ÎNMORMÂNTARE. Incredibil ce a apărut la mormântul lui Petrică Cercel

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 20 sep 2021, 11:18
La înmormântarea lui Petrică Cercel, toți cei prezenți au purtat haine albe
Sursa: Instagram

PETRICĂ CERCEL ÎNMORMÂNTARE. Petrică Cercel a fost condus pe ultimul drum de familie și apropiați. Ce a apărut la mormântul artistului în ziua înmormântării?

PETRICĂ CERCEL ÎNMORMÂNTARE. Petrică Cercel s-a infectat cu noul coronavirus, iar după mai multe zile în care s-a aflat în stare gravă la spital, artistul a pierdut lupta cu temutul virus. Pe 19 septembrie a avut loc înmormântarea lui Petrică Cercel, eveniment a cărui oră a fost schimbată de mai multe ori. Ce s-a întâmplat la cimitir, în ziua înmormântării lui Petrică Cercel?

PETRICĂ CERCEL ÎNMORMÂNTARE. Ce a apărut la mormântul lui Petrică Cercel?

PETRICĂ CERCEL ÎNMORMÂNTARE. Petrică Cercel a fost condus pe ultimul drum de familie, prieteni și apropiați. Deși înmormântarea artistului ar fi trebuit să aibă loc în jurul prânzului, ora a fost amânată de mai multe ori. Familia lui Petrică Cercel a luat această decizie pentru a evita aglomerația. Din acest motiv, înmormântarea lui Petrică Cercel a avut loc după ora 19:00. Familia și toți cei prezenți i-au strigat numele regretatului artist, la cimitir derulându-se scene dramatice.

În plus, la cimitir, chiar înainte de înmormântarea lui Petrică Cercel, a apărut o coroană imensă din trandafiri roșii. 

PETRICĂ CERCEL ÎNMORMÂNTARE. La înmormântarea lui Petrică Cercel, familia a impus o singură condiție. Toți participanții au fost rugați să poarte ținute de culoare albă, în semn de respect pentru artist. Dorința familiei a fost îndeplinită, astfel că, deși la înmormântări majoritatea oamenilor se îmbracă în negru, de această dată toți cei prezenți au purtat haine albe.

Citeste si: UPDATE: MOTIVUL pentru care toate persoanele se vor îmbrăca în alb la înmormântarea lui Petrică Cercel. Cand are loc inhumarea artistului

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

PETRICĂ CERCEL ÎNMORMÂNTARE. Care este cauza morții lui Petrică Cercel?

PETRICĂ CERCEL ÎNMORMÂNTARE. Vestea că Petrică Cercel s-a stins din viață a cutremurat showbizul din România. Artistul s-a infectat cu noul coronavirus, iar la scurt timp, starea acestuia de sănătate s-a agravat. Petrică Cercel a fost internat de urgență la spital, în stare gravă, acesta fiind intubat. În cele din urmă, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața artistului, organismul acestuia a cedat în fața bolii, iar cadrele medicale au declarat decesul.

PETRICĂ CERCEL ÎNMORMÂNTARE. Petrică Cercel a murit din cauza infecției cu noul coronavirus, informația fiind confirmată de apropiații acestuia. 

PETRICĂ CERCEL ÎNMORMÂNTARE. Câți ani avea Petrică Cercel?

PETRICĂ CERCEL ÎNMORMÂNTARE. Cu toate că a fost un artist cunoscut și respectat, Petrică Cercel a preferat să păstreze discreția cu privire la viața sa personală, asfel că se știu puține detalii despre el.

Se pare că Petrică Cercel avea aproximativ 50 de ani în momentul în care s-a stins din viață. Potrivit surselor Kanald.ro, se pare că artistul se confrunta de ceva timp cu probleme de sănătate și urma un tratament prescris de medic. 

Citeste si: Fiul lui Petrică Cercel are probleme de sănătate. Ionuț Cercel are interzis la cântat