Câți ani avea Petrică Cercel? La ce vârstă s-a stins din viață regretatul artist

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 17 sep 2021, 14:47
Petrică Cercel, cântăreț de manele
Sursa: Facebook

PETRICĂ CERCEL VÂRSTĂ. Descoperă câți ani avea regretatul artist care s-a stins după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

PETRICĂ CERCEL VÂRSTĂ. Vestea morții lui Petrică Cercel a îndoliat industria muzicală din România, având în vedere că artistul era un nume cu greutate în lumea muzicii de petrecere. Descoperă cine era Petrică Cercel și ce vârstă avea.

PETRICĂ CERCEL VÂRSTĂ. Iată câți ani avea cântărețul de manele

PETRICĂ CERCEL VÂRSTĂ. Petrică Cercel a fost un cunoscut cântăreț de manele, acesta fiind foarte apreciat pentru activitatea sa artistică.

De-a lungul timpului, Petrică Cercel a reușit să își construiască o carieră în această industrie, motiv pentru care s-a bucurat de tot respectul colegilor de breaslă.

Petrică Cercel și-a început cariera muzicală în urmă cu mai mulți ani, iar în anul 1997 a lansat cel mai de succes album al său. Ulterior, Petrică Cercel a continuat să lanseze melodii pe placul publicului, a devenit popular, acesta fiind invitat la foarte multe evenimente și petreceri televizate.

Melodiile lansate de Petrică Cercel s-au bucurat de succes și pe YouTube, acestea având o mulțime de vizualizări. 

PETRICĂ CERCEL VÂRSTĂ. Despre viața personală a lui Petrică Cercel nu se știu foarte multe detalii, având în vedere că artistul a preferat să apară în fața publicului cu realizările sale profesionale. Cu toate acestea, nu mai este un secret pentru nimeni că Petrică Cercel a avut o familie frumoasă.

Artistul și soția acestuia sunt împreună de mai bine de 30 de ani, au împreună 3 copii. 

Potrivit surselor Kanald.ro  Petrică Cercel  avea în jur de 49-50 de ani. Se pare că artistul se confrunta cu probleme de sănătate de mai mult timp, motiv pentru care urma un tratament de specialitate și îi erau administrate inclusiv antibiotice. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

PETRICĂ CERCEL VÂRSTĂ. Dacă alți cântăreți de manele obișnuiesc să își sărbătorească ziua de naștere cu mare fast, Petrică Cercel a preferat discreția și la acest capitol. Artistul era născut pe 19 februarie, iar o fotografie de la ultima sa aniversare arată că acesta a mizat pe simplitate, preferând să sărbătorească alături de prietenii apropiați.

Citeste si: TRAGIC: După Petrică Cercel și Florin Salam are probleme grave de sănătate. Ce se întâmplă în aceste momente cu artistul?

PETRICĂ CERCEL VÂRSTĂ. Adevărul despre cauza morții lui Petrică Cercel

Cunoscutul cântăreț se afla internat în spital, în secția de terapie intensivă, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Starea acestuia de sănătate s-a înrăutățit, iar medicii nu i-au mai putut salva viața. 

Petrică Cercel a murit din cauza noului coronavirus, iar informația a fost confirmată de mai mulți colegi de breaslă, printre care și Adi de la Vâlcea. 

„Prietenul și colegul nostru drag, Petrica Cercel, a încetat din viață,o mare valoare a muzicii noastre, un părinte care și-a crescut copiii frumos,un om care nu deranja niciodată.sunt trist,dar Dumnezeu sigur are nevoie de el,de la chemat langa El.”, a scris Adi de la Vâlcea pe Facebook. 

PETRICĂ CERCEL ÎNMORMÂNTARE. Toți cei prezenți se vor îmbrăca în haine albe

PETRICĂ CERCEL ÎNMORMÂNTARE. Atât la priveghiul lui Petrică Cercel, cât și la înmormântarea  acestuia, cei prezenți vor îmbrăca haine albe. Familia regretatului artist și-a exprimat dorința ca nimeni să nu poarte haine negre, totul în semn de respect pentru Petrică Cercel. 

Citeste si: IMPRESIONANT: MOTIVUL pentru care toate persoanele se vor îmbrăca în alb la înmormântarea lui Petrică Cercel