Petrila, un loc aflat intre lumina si intuneric. Urmareste un reportaj impresionat prezentat la "Asta-i Romania"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 oct 2020, 18:20

Valea Jiului, de la primul pas constati ca ai ajuns intr-o alta lume. O lume sufocata de negru. De la praful carbunelui. Si nu numai de la carbune. Culoarea se pare ca a pus stapanire si pe sufletele oamenilor. Barbati, femei si copii.

Speranta moare ultima. Petrila e un loc aflat intre lumina si intuneric. Un reportaj despre oameni care au iesit la lumina din pantecul minelor inchise, semnat de Dana Aldea si Mihai Georgescu! Valea Jiului, Petrila un tinut aflat parca la granita dintre zi si noapte, intre Rai si Iad, intre intuneric si lumina. 

 

Petrila pare acum trist, mic, sarac si plin de disperare. Daca urmariti materialul prezentat in cadrul emisiunii" Asta-i Romania" puteti vizita Badila, mai exact curtea singurului votant din Badila.

Desi e unchiul femeii care l-a cucerit pe Silvio Berlusconii, barbatul traieste izolat dupa dealurile muscelului. Afla povestea lui din reportajul prezentat la" Asta-i Romania".

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

 

Taguri: