Petronela a ajuns si pe buzele fostelor concurente "Bravo, ai stil!" Angelei ii e frica sa se uite la ea:"Am impresia ca nu e lucida. Hainele ei, cum le prezinta..este inconstienta" Ce au spus Larisa, Ioana si Angela despre stilistii concurentelor din nou

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 04 mai 2017, 10:26

Angela, Larisa si Ioana au fost invitate din nou in platoul "Bravo, ai stil! Panorama" unde au vorbit despre concurentele care se evidentiaza cel mai mult in acest sezon "Bravo, ai stil!"

Angela nu a ratat ocazia de a sublinia faptul ca Petronela nu are ce cauta in acest concurs, insa ea tot ajunge sa nu fie eliminata in Gale, iar din punctul ei de vedere cele care merita sa se lupte pentru marele trofeu sunt Adela si Marisa care au simt stilistic si stiu sa isi argumenteze tinutele, lasand la o parte ajutorul stilistilor:"Singura care are simt estetic nativ este Adela.

Ea stie sa isi argumenteze tinuta si din moment ce face acest lucru, inseamna ca a inteles ce a pus pe ea."

"Adela si Marisa, au cu siguranta stil si cu siguranta s-ar porni aceasta lupta in finala "Bravo, ai stil!" As vrea sa fiu reporter si pentru o zi sa intreb adolescentii daca o voteaza pentru ca eu sunt sigura ca nu.Nu stiu cum convinge ea lumea sa o voteze", a spus Larisa.

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.