Petronela a DEZVALUIT la "Bravo, ai stil! Panorama" de cate ori face sex cu sotul ei pentru a mentine PASIUNEA in cuplu! Fosta concurenta "Bravo, ai stil!" a recunoscut care dintre ei doi il iubeste mai mult pe celalalt

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 17 mai 2017, 10:58

Petronela si sotul ei stiu sa mentina flacara iubirii vie chiar daca au trecut cativa ani de cand sunt impreuna si chiar daca au responsabilitati avand in vedere ca au doi copii.

Petronela a facut cateva marturisiri fara perdea despre relatia cu sotul ei. Barbatul o adora chiar daca nu mai este aceeasi iubire ca la inceput, iar fosta concurenta a spus chiar ca cel care iubeste cel mai mult in relatia lor este sotul ei:"El ma iubeste mai mult, numai prin faptul ca imi da voie sa vin aici, nu? Vezi cine e seful. Il las sa faca ce vrea. Imi iubesc sotul, insa nu ca la inceput.

la inceput era copilaroasa, acum e pasionala. Noi ne iubim de trei ori pe saptamana. Daca ajung acasa o data pe saptamana, recuperam, tu stii cum e, Silvia!"

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.