Petronela, atac voalat la Laura: "Care Laura? A, cea pe care am reusit sa o elimin? Eu stiu sa joc si teatru si NU ma pun in situatii penibile. Imi place ca se irita fetele..."

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 02 mai 2017, 11:53

Petronela a ajuns in scurt timp spaima concurentelor de la "Bravo, ai stil!". Desi toate spun ca ii lipseste cu desavarsire stilul, iata ca ea reuseste sa ramana in competitie in ciuda criticilor care ii sunt aduse editie de editie.

Petronela a tinut sa ii transmita un mesaj Laurei dupa ce aceasta a facut cateva comentarii la adresa ei la scurt timp dupa ce a fost eliminta din competitie. Se pare ca Petronela a fost castigatoarea in fata Laurei in ce priveste voturile publicului si a rugat-o si pe ea si pe Ana-Maria sa stea linistite si sa nu se mai agite pentru ca ea stie sa joace si teatru si mai ales stie si unde se opreste incat sa nu pice in situatii penibile."Petronela

a trecut la next level. De la faptul ca initial a zis ca vrea sa ramana in competitie si sa demonstreze ca are stil, acum tinteste si postul de moderatoare TV. In curand, aceeasi Petronela va veni si te va pune si pe tine la punct pentru ca ea e miezul Kanal D! E un caz aparte, amuzant. Ea nu e proasta, ea prinde..."

 

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.