Petronelei i-a scapat "porumbelul": "Paul, te iubesc!" Desi pe sotul ei il cheama Emilian, a fost filmata declaradu-i dragostea ei lui... Paul! Cine este barbatul care a cucerit-o pe concurenta de la Bravo, ai stil!

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 14 sep 2020, 19:55

Luni, Petronela a fost invitata la "Bravo, ai stil! Panorama" unde a vorbit despre viata ei de dupa eliminarea din competitie.

Cristina Mihaela le-a provocat pe invitatele sale de luni, Larisa, Ioana si Petronela sa danseze pe muzica interpretului preferat al Petronelei: Fuego. Prima care s-a ridicat a fost, bineinteles, Petronela! Imediat, a inceput sa isi unduiasca trupul pe ritmurile latino!

 

Trebuie sa vezi imaginile acestea:

 

La finalul emisiunii, Petronela a tinut sa le multumeasca realizatorilor pentru piesa pe care au ales-o. "Paul Surugiu, te iubesc, Paul!" i-a transmis Petronela interpretului.

 

Petronela e o fana inflacarata a lui Fuego. "Muzica lui Paul Surugiu ma ajuta sa-mi păstrez frumusetea, ma face sa iubesc, sa ma îndrăgostesc si sa raman mereu tanara!", a scris aceasta in comentariul unei fotografii postate pe Facebook in care apare alaturi de idolul ei:

 

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.