Philip a facut anuntul, spre bucuria fanilor! Care este primul lucru pe care il face la intoarcerea in tara!

Author: O.P.
Actualizat: 19 mai 2020, 12:12

Philip este unul dintre cei mai controversati concurenti de la ''Puterea dragostei''.

Acesta formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din emisiune. Philip isi tine mereu fanii la curent cu ceea ce urmeaza sa faca. Acesta si-a anuntat fanii care este primul lucru pe care vrea sa il faca dupa ce se va intoarce in tara: 

Citeste si: Livian, un nou atac la adresa Biancăi. Ce i-a spus de față cu toată lumea?

Marius și Philip sunt colegi de cameră, iar acest lucru i-a apropiat pe cei doi, devenind prieteni buni. Acum, situația s-a schimbat, iar Marius a decis să se îndepărteze de Philip, totul din cauza relației pe care acesta o are cu Berna.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Marius și Philip au rupt prietenia? Marius: "Am luat decizia să..." Totul are legătură cu Berna

Marius a anunțat în emisiune că a cerut staff-ului să se mute din camera în care locuiește cu Philip. Dacă inițial nu a vrut să dezvăluie motivele care l-au determinat să hotărască acest lucru, ulterior, forțat de împrejurări, Marius a spus adevărul.

Citeste si: Livian a aruncat bomba: "Vreau să cunosc o altă fată!" Ce se va întâmpla cu Bianca?

Marius: Eu mă retrag. Am luat decizia să stau singur în cameră. Ca să nu mai fie discuții. Am vorbit și cu staff-ul și o să fac asta. Așa e cel mai bine, ca să nu mai fie discuții, interpretări și așa mai departe. Sunt și alte chestii pe care nu vreau să le aduc aici pentru că e mai ușor să zic că e mai bine așa.

Nu, nu avem discuții în cameră, dar nu vreau să spun adevăratele motive, vreau să spun doar că nu mai e bine să stăm împreună, atât.(...). Un motiv ar fi că s-au adus discuții aici pe care eu le purtam la telefon cu Andreea. Discuții pe care le-a auzit Berna, prin telefon când vorbea cu Philip, și ea s-a folosit de discuțiile alea și le-a adus în emisiune. 

Marius a mărturisit că a fost deranjat că anumite discuții pe care le-a avut cu iubita lui au fost făcute publice de Berna și pentru că i-a fost încălcată intimitatea, concurentul a decis să nu mai stea în cameră cu Philip. Marius a recunoscut că Philip nu este vinovat, dar că relația pe care o are cu Berna îl pune în situații neplăcute.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.