Philip de la Puterea dragostei a dat vestea cea mare chiar astazi: ''Cel mai frumos sentiment, nu va pot explica...''

Autor: Oana Picerea
Philip a dat o veste mare pe o retea de socializare

Philip, fostul concurent de la Puterea dragostei, a dat vestea mare chiar astazi si si-a bucurat toti fanii.

Philip si Berna de la Puterea dragostei au format unul dintre cele mai frumoase si votate cupluri de la Puterea dragostei sezonul 2. 

Ce veste a dat Philip de la Puterea dragostei?

Citeste si: Philip de la Puterea dragostei isi vinde masina! Iata cum arata bolidul de lux si ce numar are!

Fostul concurent de la Puterea dragostei, Philip, a postat cateva imagini in care arata cat de mult este apreciat de copiii din cartierul sau dupa terminarea emisiunii.

Se pare ca Philip are un adevarat grup de fani care il urmareste peste tot. Philip este foarte incantat si emotionat de sustinerea primita. Acesta s-a emotionat si a scris cateva cuvinte pe o retea de socializare.

''Cel mai frumos sentiment asta e. Nu va pot explica senzatia asta, dar imi bucura inima mereu'', a scris Philip pe o retea de socializare alaturi de cateva imagini cu fanii sai. 

Citeste si: Berna si Philip se pregatesc deja de nunta? Berna si-a ales modelul rochiei sale de mireasa! Iata detaliul care i-a dat de gol pe cei doi indragostiti de la Puterea dragostei!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

''Ii iubesc'', a mai scris acesta.

Philip si Berna, cel mai votat cuplu al sezonului

Philip si Berna au format unul dintre cele mai de succes cupluri de la Puterea dragostei sezonul 2. Cei doi s-au indragostit iremediabil in timpul emisiunii Puterea dragostei si au decis sa isi petreaca restul vietii impreuna. Desi au avut multe piedici in calea lor, cei doi au reusit sa treaca peste toate.

Cu toate intrigile si secretele scoase la iveala in timpul show-ului, Philip a decis sa o ceara in casatorie pe Berna chiar pe malul Bosforului. Cererea a fost una emotionanta si prima cerere reala din timpul show-ului matrimonial Puterea dragostei. 

Dupa ce s-au logodit, Philip si Berna s-au mutat impreuna si sunt gata sa ureze bun venit pe lume primului lor copil. Berna a lasat de multe ori de inteles faptul ca ar fi insarcinata, insa nu a confirmat nimic oficial.

Philip este pregatit pentru viata de familie si si-a scos masina la vanzare. Acesta isi doreste, probabil, sa cumpere o masina noua, mai potrivita pentru o familie cu copii. 

Citeste si: Berna, schimbare spectaculoasa de look! Iata la ce transformare fizica a recurs fosta concurenta de la Puterea dragostei, la scurt timp dupa Marea Finala!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.