Philip de la "Puterea Dragostei": "Am făcut o nebunie" A luat pe toată lumea prin surprindere cu decizia lui

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 29 ian 2021, 05:05

Philip de la Puterea Dragostei a luat o decizie îndrăzneață și nu a ezitat să le spună prietenilor de pe instagram despre ce e vorba. Ce a făcut concurentul?

Philip de la Puterea Dragostei a luat o decizie îndrăzneață.  A considerat că este momentul să facă un lucru pe care nu l-a mai făcut până acum, astfel că și-a luat inima în dinți și a făcut schimbarea.

Citeste si: Conflict puternic între Berna și Philip la scurt timp după logodnă: "Îți dau inelul în mână și pa!"

Philip de la "Puterea Dragostei": "Am făcut o nebunie" A luat pe toată lumea prin surprindere cu decizia lui

Viața lui Philip s-a schimbat mult în ultima perioadă. Concurentul de la "Puterea Dragostei" a făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe Berna, iar de atunci, Philip este într-o continuă schimbare. Nu doar că încearcă să evite conflictele și să se abțină de la comentariile răutăcioase, ci acum, Philip a decis că este cel mai potrivit moment pentru a-și schimba look-ul. 

Citeste si: Philip, prima reactie dupa ce s-a aflat ca a cerut-o in casatorie pe Berna!

În trecut, împreună cu ceilalți băieți din casă, Philip s-a vopsit blond, însă acum a îndrăznit mult mai mult. Concurentul de la "Puterea Dragostei" și-a luat prietenii prin surprindere cu decizia lui. Aceasta și-a vopsit o parte din păr într-o nuanță puternică de roșu și, mândru de rezultatul final, acesta a postat imaginile pe instagram și pe canalul său de youtube.

"Am făcut o nebunie în cap.", a scris Philip pe instagram.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Philip, mesaj pentru cei ce îl critică: "Invidia lor mă face să..."

Philip, mesaj pentru cei ce îl critică. A vorbit despre cei pe care îi consideră dușmani și a dezvăluit ce impact au asupra lui toate comentariile răutăcioase.

Philip, mesaj pentru cei ce îl critică.A devenit cunoscut după ce a intrat în casa" Puterea Dragostei", iar de atunci, Philip a stârnit foarte multe controverse.

În mare pare, reacțiile lui nervoase și vocabularul nu tocmai adecvat l-au făcut să ajungă în mijlocul unor certuri aprinse și să fie judecat de cei din jur.

Cu toate că afirmă că are foarte mulți prieteni, Philip recunoaște că sunt și persoane cu care nu are o relație prea bună. Pentru aceștia din urmă, concurentul de la" Puterea Dragostei" a postat un mesaj dur pe instagram, în dreptul unei fotografii cu el.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Doliu la Puterea Dragostei! Philip varsă lacrimi amare: „Îngerul meu păzitor...”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.