Philip, dezvăluiri despre sarcina Bernei. A făcut anunțul pe instagram: „Clar că o să fim...”

Autor: Amalia Georgescu
Berna și Philip, foști concurenți la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Philip și Berna s-au împăcat, iar la scurt timp au apărut primele zvonuri despre sarcina Bernei. Acum, logodnicul fostei concurente de la Puterea Dragostei a lămurit lucrurile și a făcut primele precizări despre acest subiect.

După o lungă perioadă în care au fost despărțiți, Berna și Philip au decis să își mai dea o șansă, astfel că s-a produs marea împăcare, totul spre încântarea prietenilor virtuali care așteptau cu nerăbdare ca cei doi să dea vestea cea mare. Ce a spus Philip despre sarcina Bernei?

Philip și Berna vor deveni părinți? Fostul concurent de la Puterea Dragostei a făcut dezvăluirea

Philip și Berna se iubesc mai mult ca niciodată și se pare că au uitat de neînțelegerile din trecut și sunt hotărâți să nu mai lase pe nimeni și nimic să îi despartă. De când s-au împăcat, cei doi sunt mai tot timpul împreună, iar un clip video postat de Berna pe instagram a stârnit nenumărate suspiciuni. Philip a fost surprins în timp ce îi săruta abdomenul, astfel că cei care îi îndrăgesc s-au gândit automat că cei doi se pregătesc să devină părinți.

Ulterior, Berna și Philip au prelungit misterul, având în vedere că au refuzat să facă declarații pe marginea acestui subiect, astfel că susținătorii lor au crezut că doar așteaptă cel mai potrivit moment pentru a da vestea cea mare.

Citeste si: Berna rupe tăcerea: „Am înțeles destul de târziu...” Ce dezvăluire a făcut fosta concurentă de la Puterea Dragostei?

Ei bine, cei care sperau să îi vadă cât mai repede pe Berna și Philip în rolul de părinți vor mai avea cea de așteptat, având în vedere că fosta concurentă

de la Puterea Dragostei nu este însărcinată. Întrebat pe instagram dacă logodnica lui așteaptă un copil, Philip a pus capăt speculațiilor și a dezvăluit că nu se pregătesc să devină părinți, deși este convins că atunci când se va întâmpla acest lucru, cu siguranță se vor descurca de minune.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Nu este, așa că stop cu întrebările astea! Și da, clar că o să fim!”, a scris Philip pe contul personal de instagram.

Cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei par foarte fericiți și hotărâți să rămână împreună pentru tot restul vieții.

Citeste si: Berna, momente cumplite dupa operatia de marire a sanilor! Ce s-a intamplat cu fosta concurenta de la Puterea dragostei?

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.