Pielea i se umpluse de celulita si ii era rusine sa mai poarte chiloti tanga, asa ca a zis sa incerce un truc gasit pe net: "N-am ce sa pierd!" Dupa o luna nu i-a venit sa creada: arata perfect! Uite cu ce s-a dat pe piele, in fiecare seara

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 15:03

Celulita reprezinta o problema cu care nicio femeie nu vrea sa se confrunte. Din nefericire, din cauza unei alimentatii neadecvate si a lipsei de miscare, aparitia ei este inevitabila.

Stiati insa ca exista o solutie simpla si eficienta de a scapa de aceasta problema? Aveti nevoie de apa, doua linguri de susan si doua linguri de sare. Mai intai fierbeti apa, iar ulterior adaugati in ea semintele de susan si sarea.

Amestecati pana cand obtineti o pasta omogena. Este foarte important ca, odata realizat, amestecul sa fie tinut intr-un recipient care sa limiteze cat mai mult posibil contactul cu aerul exterior.

Mod de folosire: aplicati in fiecare zi crema, inainte de dus, pe zonele cu probleme, folosind miscari circulare. Ulterior, lasati-o sa actioneze timp de 10-15 minute, dupa care clatiti.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Dupa doua saptamani deja veti observa ca pielea este mai ferma si mai fina la atingere. Dupa o luna celulita va disparea aproape complet.