Piept de curcan si sote de morcovi cu porumb

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 00:16

Savoarea portocalelor rosii, alaturi de o carne sanatoasa!

Ingrediente

Piept de curcan 1 kg
Suc de portocale rosii 200 ml
Unt 70 g
Ulei 80 ml
Coniac 40 ml
Sare
Piper
Baby morcovi 200 g
Baby porumb 200 g
Fulgi de migdale 50 g


Mod de preparare

Se spala carnea si se sterge cu un prosop de hartie.
Se taie fasii, se condimenteaza si se caleste in unt cu ulei.

Apoi se flambeaza cu coniac, se adauga sucul de portocale rosii si se lasa sa fiarba pana se reduce sosul.
La final se incorporeaza untul rece si se da gust.
Separat se pregateste garnitura crocanta de morcovi cu porumb.
Intr-o tigaie se prajesc migdalele, apoi se pun legumele oparite si se calesc 2-3 minute.


 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.