Piept de pui in sos de branza

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 02:21

Cost estimativ: 40 lei pentru 3-4 persoane

 

Ingrediente

Piept de pui fara os si piele - 2 bucati

O lingura de ulei, sare, piper

Pentru sos:

O lingurita unt

O lingurita faina

250 ml lapte

Sare, piper, nucsoara

50-100g branza cu mucegai

 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Mod de preparare

Pieptul de pui se asezoneaza, se unge

cu ulei si se frige pe ambele parti pana devine auriu.

Se transfera in cuptorul incins la 180 grade, timp de 10 minute pentru a se patrunde si in interior.

 

Sosul

Intr-o craticioara se amesteca untul topit cu faina, iar cand s-au omogenizat, se adauga, treptat, laptele, amestecand continuu cu un tel pentru a nu se forma cocoloase.

Cand laptele a fost adaugat, se da sosul in cateva clocote pana se ingroasa, apoi se asezoneaza, se ia de pe foc si se adauga imediat branza.

Aceasta se va topi si se va omogeniza in sos.

Se scoate puiul de la cuptor si se serveste cu sosul de branza.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.