Ingrediente
Piept de pui fara os si piele - 2 bucati
O lingura de ulei, sare, piper
Pentru sos:
O lingurita unt
O lingurita faina
250 ml lapte
Sare, piper, nucsoara
50-100g branza cu mucegai
Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii
Mod de preparare
Pieptul de pui se asezoneaza, se unge
Se transfera in cuptorul incins la 180 grade, timp de 10 minute pentru a se patrunde si in interior.
Sosul
Intr-o craticioara se amesteca untul topit cu faina, iar cand s-au omogenizat, se adauga, treptat, laptele, amestecand continuu cu un tel pentru a nu se forma cocoloase.
Cand laptele a fost adaugat, se da sosul in cateva clocote pana se ingroasa, apoi se asezoneaza, se ia de pe foc si se adauga imediat branza.
Se scoate puiul de la cuptor si se serveste cu sosul de branza.