Piept de pui umplut cu ciuperci

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 23:52

Cost estimativ: 25 lei pentru 2 persoane


Ingrediente

Un piept de pui cu os
O ceapa
250 g ciuperci
Sare, piper, dafin, cimbru
Ulei de masline


Mod de preparare

Se dezoseaza pieptul, pastrand pielea.
Apoi, cu un cutit bine ascutit se face un buzunar in pieptul de pui, avand grija sa nu se perforeze.

Umplutura
Se caleste ceapa in putin ulei de masline, impreuna cu un praf de sare, dafin si cimbru.
Cand s-a rumenit, se adauga piperul si ciupercile tocate marunt, iar cand sunt bine patrunse, se umple pieptul de pui.
Intr-o tigaie incinsa, se prajeste pieptul de pui, cate 3-4 minute pe fiecare parte, incepand pe partea cu pielea.
Se da la cuptor timp de 8- 10 minute.
Se serveste cu salata sau cu orice alte legume.



 

Taguri: