Pierdea timpul pe Facebook, cand a dat "LIKE" unei poze. Acum e arestat si risca sa stea 32 de ani IN INCHISOARE. La ce se uita barbatul

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 02:48

Barbatul, din Thailanda, are doar 27 de ani.

Thanakorn Siripaiboon, un muncitor de 27 de ani, din Bangkok, a fost arestat joi pentru ca si-a aratat aprecierea pentru o poza in care regele Bhumibol Adulyadej, de 88 de ani, apare intr-o lumina proasta. "Acuzatul a impartasit-o cu cei 608 prieteni",a declarat un oficial militar.

In Thailanda, insultarea unui membru al casei regale se pedepseste cu inchisoarea si nu exista posibilitatea unui recurs la sentinta.

Siripaiboon a raspandit pe internet si un infografic care demonstra ca mai multi oficiali sunt vinovati de coruptie, in legatura cu constructia unei statiuni turistice.



Ambasadorul american in Thailanda este si el anchetat dupa ce, luna trecuta, a criticat predepsele dure pe care le primesc cei care lezeaza imaginea familiei regale.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

 


Episodul 11 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 11 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.