Pierdere colosala pentru familia Zavoranu! Oana a ramas fara o parte importanta din zestre

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:27

Sa nu credeti, insa, ca lupta pentru kilogramele de aur pierdute se opreste aici! Oana Zavoranu are un plan serios de bataie.

Marioara Zavoranu a pierdut in instanta  procesul in care cere Bancii Nationale a Romaniei restituirea unor bijuterii pe care i le-ar confiscat comunistii.

Printre acestea se numara si un ceas, despre care Oana spune ca va face chiar imposibilul sa-l recupereze: „ Ceas care a apartinut lui Ceausescu, pe care tata l-a vrut si care ceas trebuie sa stea la mana mea! Acel ceas, in afara de faptul ca este al lui Ceasescu, acel ceas are aproape 500 de grame de aur, aproape, daca nu chiar mai mult.”

Iar daca va intrebati cate bijuterii a pierdut Marioara, ei bine, raspunsul este unul halucinant: „Din cate stiu eu, de la mama mea, este vorba de mai bine de 10 kilograme de aur, constant in diferite piese, inele, bratari, acest ceas, alte ceasuri ale mamei mele.”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Oana sustine ca, la momentul in care au fost confiscate bijuteriile, nu s-a semnat niciun act.

Chiar daca decizia Curtii de Apel este definitiva, Oana are alta varianta: „ Am aceasta abilitate in viata de a face imposibilul posibil pentru ca vreau si pot. Acel ceas va ajunge la mana mea si acele bijuterii vor ajunge la mama mea!”.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.