Pierderea uriașă din viața lui Doğukan Güngör! Actorul serialului „O dragoste” a avut parte de o copilărie dificilă

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 24 iul 2024, 11:51

Doğukan Güngör

Sursa: Instagram dogukangungor7

Doğukan Güngör este o tânără speranță în lumea actorilor din Turcia, având o carieră în plină ascensiune.

Românii sunt familiari cu Doğukan Güngör după ce a dat viață mai multor personaje apreciate, precum Hamit Özgüç, în serialul de succes „Promisiunea” sau Fatih, în serialul turcesc „O dragoste”. Deși acum se află pe culmile succesului, actorul Doğukan Güngör a avut parte de o viață grea, în special atunci când a pierdut o persoană iubită.

Pierderea uriașă din viața lui Doğukan Güngör

Doğukan Güngör este unul dintre cei mai apreciați actori din Turcia, fiind apreciat pentru talentul său natural, dar și aspectul ce le topește inimile femeilor. Atunci când avea 7 ani, părinții lui Doğukan Güngör au divorțat, iar după o scurtă perioadă, tatăl lui a decis să se mute în Germania, iar totul avea să se schimbe.

Citește și: Doğukan Güngör, actorul care joacă rolul Fatih în serialul „O dragoste”, accident teribil pe platourile de filmare! Iată ce a pățit chipeșul actor și ce mesaj a transmis fanilor săi

Cel mai dureros moment din viața actorului Doğukan Güngör a fost cel în care și-a pierdut tatăl din cauza unui atac de cord. Cea mai stranie coincidență a fost că bărbatul s-a stins din viață chiar de Ziua Tatălui. Doğukan Güngör  a reușit să ajungă la tatăl său înainte ca acesta să decedeze, moment în care și-a luat rămas bun și a avut parte de o realizare, mai exact că este momentul să se maturizeze. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Actorul serialului „O dragoste” a avut parte de o copilărie dificilă

Viața actorului a fost una grea, în special în casa părintească, acolo unde a cunoscut diferențele de cultură, deoarece mama sa provine dintr-o familie de imigranți din Salonic și tatăl său a emigrat din Iran. Povestea de dragoste dintre părinții lui Doğukan Güngör a început în perioada facultății, atunci când tatăl acestuia era absolvent de filologie și mama lui era licențiată în Științe sociale.

Iubirea dintre cei doi a fost asemănătoare cu povestea serialului „O dragoste”, aceștia căsătorindu-se și locuind în Ankara. Deși dragostea dintre ei a fost adevărată, atunci când Doğukan Güngör a împlinit 7 ani, părinții actorului au decis să divorțeze din cauza diferențelor sociale. Totul avea să se schimbe atunci pentru Doğukan Güngör, deoarece a fost nevoit să se împartă între părinții lui, între Izmir, unde s-a stabilit mama după divorț si Ankara, locul în care stătea tatăl său. 

După o perioadă, tatăl său a decis să se mute în Germania, iar Doğukan Güngör a fost nevoit să petreacă câte trei luni în țara în care s-a mutat bărbatul pentru a petrece mai mult timp alături de acesta, potrivit tvmania.ro.

 

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!