Pierduse 16 sarcini si era extrem de feicita dupa ce, in sfarsit, a reusit sa nasca o fetita superba! Insa ce a urmat e cutremurator: in scurt timp, copila a murit! Motivul e socant

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 14 nov 2020, 14:05

Cazul de mai jos a socat echipa de medici a unui spital din Marea Britanie.

Totul a inceput dupa ce o femeie pe nume Lizzie Allen, in varsta de 32 de ani, a nascut o fetita sanatoasa tun. Evenimentul a fost cu atat mai fericit cu cat femeia incercase cu disperare sa devina mama pana atunci, dar pierduse consecutiv nu mai putin de 16 sarcini!

Parintii ei au avut grija de ea ca de ochii din cap insa, atunci cand micuta a implinit un an si 3 luni, si-au dat seama ca aceasta nu este in apele ei.

S-au speriat si au dus-o de urgenta la spital. Initial medicii nu stiau ce are si i-au prescris un antibiotic, insa vazand ca starea fetei nu se amelioreaza au decis sa o interneze. Ceea ce a urmat este dureros.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

La scurt timp micuta

a fost diagnosticata cu meningita, o boala foarte periculoasa, mai ales la copii. Din nefericire starea ei de sanatate s-a deteriorat rapid si, dupa numai 14 ore, aceasta s-a stins sub ochii parintilor ei.

Acum acestia sunt distrusi de durere si nu inteleg de ce li s-a intamplat asa ceva tocmai lor, care si-au dorit enorm de mult un copil.

 

Taguri: