Piero Ferrari și Romina Gingașu, apariție de senzație la premiera filmului „Ferrari”. Stilul lor vestimentar a stârnit criticile creatorilor de modă

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 12 ian 2024, 14:31

Cum s-au afișat Romina și Piero Ferrari

Sursa: Captură YouTube

Miercuri seară, pe data de 10 ianuarie, a avut loc premiera filmului „Ferrari”, unde au fost prezenți atât Piero Ferrari, cât și soția sa, Romina.

Romina Gingașu și Piero Ferrari au fost prezenți la evenimentul de lansare al filmului „Ferrari”, în România. În momentul în care și-au făcut apariția pe covorul roșu, aceștia au atras privirile tuturor.

Ținuta lui Pierro Ferrari stârnește controverse

Cei doi soți au fost foarte eleganți în seara premierei, însă, criticii de modă spun că ținutele lor nu au fost tocmai potrivite pentru un astfel de eveniment, mai ales costumul lui Piero Ferrari.

„Dacă vorbim de Piero, este o combinație de culori care nu sunt cele mai bune alese împreună. Și, pare o ținută care nu a fost deloc aleasa cu grijă. Poate fi o strategie de imagine, unde ambii parteneri nu își doresc să lase impresia publicului că sunt clasicii miliardari, care se axează pe branduri foarte scumpe și pe o imagine atent studiată.

Ținuta lui este una pe care eu aș fi recomandat-o pentru un eveniment de zi, nicidecum unul festiv, ca premiera unui film”, este părerea Soniei Trifan, citată de WOWbiz.

Pe de altă parte, creatoarea de modă Adina Buzatu consideră că Piero Ferrari și-a ales bine vestimentația pentru lansarea filmului, fiind de părere că afaceristul s-a conformat specificului evenimentului.

„El a adoptat o ținută clasică, potrivită evenimentului, elegantă, cu cravată, dar nu de seară, exact cum era normal la o astfel de lansare în cinematograf”,  spune Adina Buzatu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Cum a decurs prima întâlnire dintre Romina Gingașu și Piero Ferrari. Românca a dezvăluit la ce a renunțat de dragul iubitului său: ”Am ales cu inima”

Romina Gingașu s-a îmbrăcat cu gust

Referitor la ținuta Rominei Gingașu, ambele creatoare de modă consideră că femeia s-a îmbrăcat cu gust, venind chiar și cu un detaliu vestimentar în ton cu tematica evenimentului și a brandului „Ferrari”.

„Ea a purtat o ținută fashion, spectaculoasă, cu tente clasice, dar note extrem de moderne și culoarea roșie asortată brandului. Arată foarte bine”,  adaugă Adina Buzatu.

Citește și: Cea mai importantă lecție învățată de Piero Ferrari: „Viitorul este acum și tu poți să-l schimbi”. Ce dezvăluie moștenitorul imperiului Ferrari

Sonia Trifan este, și ea, de aceeași părere, însă a ținut să comenteze câteva dintre elementele cu care și-a accesorizat ținuta soția lui Piero.

„În ceea ce o privește pe ea, este o ținută elegantă, cu bun gust, care probabil o definește pe Romina, prin simplitate și prin lipsa accesorizării masive.

Nu aș fi optat pentru acel sacou, care din punctul meu de vedere nu se potrivește deloc ținutei și desigur, geanta plic care este prea mare ca dimensiune pentru evenimentul unde o poartă”,  remarcă

Sonia Trifan, conform sursei citate.