Pietonii din Busteni au avut o SURPRIZA NEPLACUTA la folosirea noilor pasarele. Vezi ce au patit

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 04:15

Grabiti sa dea gata pasarelele, muncitorii de la drumuri nu au mai tinut cont de nimic. Ce duminica, ce pietoni, ce aglomeratie, drumarii s-au apucat sa vopseasca de zor pasarelele din Busteni, in rosu.

Nu ar fi fost nimic iesit din comun daca muncitorii i-ar fi avertizat si pe bietii pietoni care, vrand nevrand, au avut nevoie sa traverseze soseaua pe pasarelele proaspat vopsite.

 

Manjiti de vopsea oamenii nu au avut ce face si au traversat soseaua pe pasarelele rosii, s-au multumit insa ca nu au mai stat la trecerile de pietoni.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Chiar

daca pietonii s-au chinuit sa traverseze DN1 pe pasarele si s-au mai si murdarit de vopsea, traficul rutier a fost in continuare la fel de aglomerat pe Valea Prahovei. Soferii au mers cu masinile in coloana, iar in cele din urma politistii i-au dirijat pe alte rute.

 

Cele patru pasarele de traversare a DN1 au fost montate in Azuga, Busteni si Comarnic. Investitia se ridica la aproximativ 400 de mii de euro.

 

Taguri: