Pilot din serialul "Dragoste si secrete", aniversare spectaculoasa alaturi de iubita sa, Ozgu Kaya si prietenii lor! Iata cum au fost surprinsi cei doi indragostiti!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 dec 2020, 13:50
Dragoste si secrete, serial Kanal D Foto(13)
Pilot si Sevda din serialul "Dragoste si secrete" formeaza un cuplu in viata reala!

Actorul Burak Serdar Sanal si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de iubita sa si de cativa prieteni apropiati, pe o ambarcatiune de lux.

Dupa incheierea filmarilor pentru serialul "Dragoste si secrete", celebrul actor Burak Serdar Sanal a continuat sa isi consolideze realatia de iubire cu frumoasa lui colega de breasla, Ozgu Kaya, de care s-a indragostit in urma cu un an, cand doar ce incepusera impreuna sa filmeze pentru acelasi proiect.

Desi sunt la inceput de cariera, cei doi actori, Ozgu Kaya si Burak Serdar Sanal, au reusit sa cucereasca atat publicul din Turcia, cat si din alte tari, cu rolurile magistral interpretate in serialele turcesti de succes in care au fost pana acum cooptati.

De curand, Burak Serdar Sanal si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de iubita sa si de cativa prieteni apropiati, pe un iaht, unde s-au distrat pe cinste.

Cine este Burak Serdar Sanal in viata reala!

Actorul Burak Serdar Sanal s-a nascut in 1988 in Istanbul. Parintii sau i-au descoperit inca din copilarie talentul actoricesc si peste ani, acesta avea sa isi inceapa cariera de actor la doar 17 ani.

Inca de la primele sale aparitii pe micile ecrane, Burak Serdar Sanal a cucerit publicul prin talentul sau.
Pe vremea cand inca era un adolescent, Burak a aspirat la o cariera in modeling dar cand agentia la care a aplicat i-a oferit un rol în serialul "Ilhamurlar Altinda", i-a placut atat de mult pe platourile de filmare încat s-a decis sa urmeze o cariera în actorie. Carismaticul tanar a cucerit publicul cu talentul sau, dar si alura sa salbatica.
Acesta avea parul lung si frangea multe inimi.

Citeste si: Pilot din serialul "Dragoste si secrete", transformare uluitoare! Iata ce alura salbatica avea celebrul actor Burak Serdar Sanal, in urma cu patru ani!

Mai tarziu, a absolvit Facultatea de Teatru, in cadrul Universitatii Maltepe. Burak Serdar Sanal s-a facut remarcat in filme si seriale de comedie precum: Avrupa avrupa (2011-2012), Boyle Bitmesin (2012-2014), Mucize (2014), Tut sozunu (2015) și Yeşil Deniz (2014-2016).

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In anul 2016 a primit rolul principal în serialul Ruzgarin Kalbi în care a avut-o ca parteneră pe actrița Deniz Baysal iar în 2018 a revenit pe marele ecran cu drama Deniz ve Güneş.

In 2019 a fost cooptat în distribuția serialului "Dragoste si secrete", în care dă viață personajului Pilot/Suleyman, rol care i-a pus în valoare talentul actoricesc si i-a adus primul premiu.

Burak Serdar Sanal, aniversare de pomina alaturi de iubita sa!

Iubita lui Burak este nimeni alta decat actrița Ozgu Kaya, protagonista din serialul “Dragoste și secrete”. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului și sunt împreună de peste un an, avansand cu pasi repezi spre casatorie si intemeierea unei familii. 

Aceasta i-a fost alaturi lui Burak Serdar si la frumoasa lui aniversare, la implinirea a 32 de ani. Actorul si iubita sa au organizat o petrecere de pomina pe o ambarcatiune de lux, unde s-au distrat pana dimineata alaturi de prietenii lor.