Pilotii raniti grav in accidentul aviatic se lupta pentru viata lor!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 05:19

Facut scrum, aproape in totalitate, telefonul mobil a pilotului grav ranit in accidentul aviatic din Sibiu inca mai suna.

Alarma a pornit azi dimineata ca din senin. Sotia militaraului  crede ca e un semn. De cinci zile, lupta sa traiasca. Fiecare minut si fiecare ora inseamna inca un pas spre viata. Doar o minune ii poate salva pe cei doi camarazi. Sotia unuia dintre ei vorbeste si ea despre un semn pe care l ar fi primit.

Medicii spun ca starea barbatului este in continuare grava. Au incercat sa-l scoata din coma indusa, ins,a dupa o jumatate de zi, l-au intubat din nou...



Celalalt militar aflat si el pe patul de spital, maistrul Valentin Bora a fost dus, astazi, din nou, in sala de operatii.
Cei doi supravietuitori raman in continuare la Terapie Intnsiva sub stricta supraveghere medicala, timp in care doctorii spera ca o parte din arsurile suferite sa se vindece spontan.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Si anchetatorii spera ca starea celor doi militari sa se imbunatateasca, mai ales ca ei sunt cei care ar putea lamuri cum

de-a fost posibila o astfel de tragedie. Intre timp, procurorii militari au inceput urmarirea penala pentru ucidere din culpa si neluarea a masurilor legale de securitate si sanatate in munca, iar pana acum au fost audiati deja 7 martori.

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.