Pilotul elicopterului care s-a prabusit la Sibiu, condus pe ultimul drum

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:51

Pilotul elicopterului care s-a prabusit, acum doua saptamani in judetul Sibiu, a fost condus pe ultimul drum cu onoruri militare.

Capitanul-comandor Corneliu Gabriel-Titiana a murit luni la Spitalul de Arsi din capitala, in ciuda eforturilor disperate ale medicilor, care l-au operat de patru ori.

Cu drapelul si cascheta pe sicriu, comandorul Corneliu Gabriel Titiana a plecat in ultima sa misiune: spre eternitate. A fost inmormantat in cimitirul Militar din Cluj Napoca.

Drumul i l-au vegheat, pas cu pas, sotia si cei doi copii, sfasiati de durere.

Alaturi i-au fost si colegii de la Baza Aeriana 71 din Campia Turzii, dar si prieteni, vecini si rude.

Capitanul-comandor Titiana era unul dintre profesionistii Fortelor Aeriene Romane. Avea 46 de ani si era comandant de patrula la Baza Aeriana 71 Campia Turzii. Zburase peste 1.300 de ore. Pe 21 noiembrie, el se afla la mansa elicopterului IAR-330 Puma, care s-a prabusit in judetul Sibiu.

In acea vinere neagra, opt dintre colegii pilotului au murit pe loc.
Capitanul-comandor Titiana a fost adus la Spitalul de Arsi din Capitala, unde a fost supus la patru interventii chirurgicale.

Medicii au facut eforturi pentru a-i salva viata, dar ranile erau mult prea grave. La acelasi spital, este internat, in continuare, al doilea supravietuitor din elicopterul prabusit, Valentin Bora. Starea acestuia este stabila, spun medicii.
##VIDEO128761##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii