Prima imagine din luna de miere pregatita in detaliu de BURAK OZCIVIT (Kemal din "Dragoste infinita") pentru iubita sa sotie! Iata in ce locatie de vis s-au relaxat cei doi indragostiti si ce aparitie sexy a avut Fahriye Evcen la piscina!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 sep 2018, 13:35

Fahriye Evcen si Burak Ozcivit sunt in luna de miere, in insulele Maldive.

Neslihan Atagul si sotul ei au ales ca locatie, resortul Constance Halaveli Resort, Maldives, insa ambele fac parte din elita turismului din Maldive si sunt relativ asemanatoare.

De curand, frumoasa Fahriye Evcen a publicat o imagine incendiara din luna de miere, in care a fost surprinsa de sotul ei, la piscina, in care apare intr-un costum de baie foarte sexy.

"Vreme de odihna!", a scris Fahriye Evcen.

Conform presei turce, se pare ca cei doi indragostiti vor avea o luna de miere concentrata in doar cateva zile deoarece carismaticul Burak Ozcivit este nevoit sa revina in Istanbul destul de repede, deoarece va incepe filmarile pentru filmul artistic "Kardesim Benim 2", alaturi de bunul lui prieten Murat Boz.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.