Pinar Deniz, apariție de senzație la Paris Fashion Week. Iată pentru ce ținută spectaculoasă a optat celebra actriță

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 03 iul 2023, 05:45

Pinar Deniz, apariție de senzație la Paris Fashion Week

Sursa: Instagram Pinar Deniz

Pinar Deniz s-a numărat printre vedetele celebre care au participat la prezentarea de modă de la Paris.

În aceste zile, în capitalele modei au loc prezentări ale celor mai mari brand-uri din lume. După ce pandemia a pus pe pauză celebrele show-uri de modă care au loc în fiecare toamnă, ei bine,  acestea au fost reluate, iar vedete din lumea întreagă a luat parte la prezentări, fie la Milano, fie la Paris. Pinar Deniz, celebra actriță, s-a numărat printre numele mari care au luat parte la Paris Fashion Week, reprezentând un brand celebru.

Pinar Deniz a strălucit la Paris Fashion Week

Pe lângă succesul remarcabil pe care îl are pe micile ecrane, datorită rolurilor pe care le are în diferite producții, Pinar Deniz este pasionată și de modă, astfel s-a numărat printre vedetele invitată la celebrul show de modă care a avut loc în aceste zile la Paris.

Citeste si: Superba Pinar Deniz și carismaticul actor Kaan Yıldırım au dat cărțile pe față și au dezvăluit ce se întâmplă între ei! Iată ce a spus fostul iubit al celebrei actrițe Hande Erçel!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pinar a fost o surpriză plăcută pe covorul roșu de la Paris Fashion Week, aceasta a purtat o ținută simplă, dar care a pus-o perfect în evidență. Actrița a optat pentru o rochie lungă, până peste glezne, de culoare nude și cu ștrasuri aplicate. De asemenea, pe umeri au purtat un sacou negru, pe care l-a asortat cu sandalele. Actrița și-a prins părul într-un coc lejer, care i-a lăsat trăsăturile feței la iveală.

Actrița a radiat de fericire, pare că s-a simțit în largul ei și a urmărit prezentarea de modă cu entuziasm. Imaginile postate pe contul ei de socializare au strâns peste 200 de mii de aprecieri, semn că ținuta ei a fost pe gustul urmăritorilor.

Citeste si: Pınar Deniz și Kaan Yıldırım, primele ipostaze tandre! Iată cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți în prima lor vacanță!

Este bine cunoscut faptul că Pinar Deniz trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste cu Kaan Yıldırım, cel despre care se spunea că ar avea o relație cu actrița Hande Ercel.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.