Pinar Deniz, protagonista serialului Secrete de familie, apariție spectaculoasă la Săptămâna Modei de la Paris! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la grandiosul eveniment

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 sep 2024, 15:38
video Foto(4)

Proaspăt căsătorită, Pinar Deniz s-a numărat printre ambasadorii emblematici ai unui renumit brand franțuzesc de frumusețe, la Săptămâna Modei de la Paris! Iată ce ținută extravagantă a purtat îndrăgita actriță!

Pinar Deniz este considerată una dintre cele mai talentate și frumoase actrițe ale momentului în Turcia. Deși are doar 30 de ani, această a cucerit publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane și continuă să își surprindă fanii cu noi proiecte de amploare atât în domeniul actoriei, cât și în marketing. De curând, renumită actrița s-a căsătorit cu alesul inimii sale, chipeșul actor Kaan Yildirim, însă acest lucru nu a împiedicat-o să participe la cel mai așteptat eveniment de fashion din lume, Săptămâna Modei de la Paris.

Pinar Deniz, protagonista serialului Secrete de familie, apariție spectaculoasă la Săptămâna Modei de la Paris

Publicul din România a cunoscut-o pe frumoasa  Pinar Deniz încă din anul 2008, când a jucat în serialul Patria mea ești tu, în care a dat viață personajului Yildiz, apoi aceasta a revenit la Kanal D, în producția Secrete de familie, unde a jucat rolul principal al avocatei Ceylin.

Dincolo de activitatea intensă de pe platourile de filmare, tânăra actriță este câțiva ani și ambasador al unui renumit brand de frumusețe din Franța, pe care îl promovează în mediul online.

Citește și: FOTO| Celebra Pinar Deniz, protagonista serialului Secrete de familie, s-a căsătorit cu alesul inimii sale, chipeșul actor Kaan Yıldırım! În ce țară și-au unit destinele cei doi îndrăgostiți și ce ținute superbe au purtat la nuntă 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul suprem. Mulți prieteni la început s-au bucurat, pe urmă n-au înțeles.”

De curând, îndrăgita Pinar Deniz s-a căsătorit cu logodnicul ei, Kaan Yildirim, la Roma, însă acest lucru nu a împiedicat-o să ajungă zilele trecute la grandiosul eveniment, Săptămâna Modei de la Paris, ce s-a desfășurat în Place de l’Opéra. Frumoasă actrița s-a numărat printre ambasadorii emblematici ai brandului de frumusețe ce au defilat pe podium în ținute sofisticate și uluitoare, create de cele mai apreciate case de modă din lume.

Pinar Deniz, una dintre cele mai admirate vedete de la Săptămâna Modei de la Paris

Potrivit viatacuaromdecafea.com, defilarea de modă l’Oréal Paris 2024 a fost un eveniment de modă deosebit care a marcat emanciparea femeilor. Această prezentare de modă în aer liber a fost o adevărată sărbătoare a femeilor și a feminismului, cu ținute îndrăznețe și un mesaj puternic de incluziune.

Citește și: Pinar Deniz, eroina serialului Secrete de familie, apariție spectaculoasă în cea mai recentă vacanță! Iată unde au ales ea și logodnicul ei să petreacă zilele libere de Ramazan Bayram

La scurtă vreme de la încheierea evenimentului, Pinar Deniz a scris pe contul ei de Instagram că încă se află sub influență serii minunate și se simte foarte mândră că s-a aflat pe aceeași scenă cu nume mari ale modei din toate colțurile lumii.