Pınar Deniz și Kaan Yıldırım, primele ipostaze tandre! Iată cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți în prima lor vacanță!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 sep 2022, 00:26

Cel mai nou cuplu de actori din Turcia, prima apariție în ipostaze tandre! Iată cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți!

Pinar Deniz face parte din categoria tinerelor actrițe apreciate pentru talentul și frumusețea lor răpitoare. Deși are doar 28 de ani, superba Pinar a reușit să cucerească publicul încă de la primele ei roluri magistral jucate în seriale de mare succes, care au propulsat-o treptat printre cele mai apreciate și admirate actrițe din generația ei. După câteva relații eșuate frumoasa actrița pare să-și fi întâlnit marea dragoste. De curând, Pinar a recunoscut că formează un cuplu cu celebrul actor Kaan Yildirim și au fost surprinși și în primele ipostaze tandre.

Pınar Deniz și Kaan Yıldırım, primele ipostaze împreună

La scurt timp după ce s-a bucurat de succesul rolului ei din serialul Patria mea ești tu, Pinar Deniz a fost cooptată să joace într-o altă producție de succes, serialul Yargi, în care a jucat alături de carismaticul actor Kaan Urgancioglu, despre care presă a speculat rapid că ar fi iubitul frumoasei Deniz și în viață reală.

Însă îndrăgită actrița a infirmat acest zvon și a precizat că sunt doar foarte buni prieteni.

Citeste si: După despărțirea de Hande Ercel, carismaticul actor Kaan Yıldırım a făcut o nouă cucerire! Iată cine este superba actriță alaturi de care își petrece vacanța în Izmir!

De curând, frumoasă Deniz Pinar a apărut la brațul renumitului actor Kaan Yildirim, în cadrul unui concert în Istanbul, acolo unde cei doi actori au fost nevoiți să recunoască faptul că formează un cuplu de ceva timp și păreau foarte fericiți împreună.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Zilele trecute, Pinar și Kaan au publicat primele imagini în care apar împreună în ipostaze tandre, în timpul unei vacanțe într-o destinație exotică.

Cei doi îndrăgostiți nu s-au sfiit de acesta dată să apară împreună că doi îndrăgostiți și au dat înțeles tuturor cât de fericiți sunt și că relația lor evoluează cu pași repezi.

Citeste si: Superba Pinar Deniz și carismaticul actor Kaan Yıldırım au dat cărțile pe față și au dezvăluit ce se întâmplă între ei! Iată ce a spus fostul iubit al celebrei actrițe Hande Erçel!

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.