Pirandele au facut SCANDAL MONSTRU in fata Parchetului din Iasi! Vezi de ce VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:56

Aseara, dupa ce peste 40 de rromi au fost saltati de mascati si dusi la audieri in fata procurorilor, comunitatea din Grajduri si Ciurea n-a mai avut liniste.

S-au mutat toti in centrul Iasului. Au stat mai intai in fata Inspectoratului de Politie, apoi s-au dus la Parchet.

 

Rand pe rand, rromii adusi cu dubele politiei au ajuns la Parchet, unde au fost nevoiti sa dea explicatii in fata procurorilor despre acuzatiile de evaziune fiscala si spalare de bani.

 

Descinderile de ieri dimineata la palatele poleite cu aur din Ciurea si Grajduri au ravasit comunitatea rromilor. Politistii

aveau informatii ca proprietarii palatelor nu s-ar ocupa cu afaceri curate. Rudele suspectilor au insa alta varianta.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Anchetatorii cred ca membrii gruparii au incasat importante sume de bani de la adevaratii beneficiari- societati comerciale care, in baza  facturilor fictive de achizitii, emise de

firmele controlate de catre invinuiti, au dedus TVA-ul, au micsorat profitul si au virat in contul societatilor "furnizoare" peste 10 milioane de lei.

 

Azi noapte, 6 rromi au fost retinuti si ar putea sta dupa gratii in arest preventiv pe durata cercetarii.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.