Pirui a detonat bomba despre Mariana: "Ai făcut masaje erotice! Am dovezi"! Cine a confirmat acuzațiile blondei

Autor: A.I.
Actualizat: 27 nov 2020, 21:50

Mariana a intrat din nou în conflict cu cea mai mare parte dintre concurentele de la "Puterea dragostei". După scandalul cu Oprică, a venit rândul lui Pirui să o ia la rost.

Și Manuela s-a implicat în discuția contradictorie. Andreea Oprică a confirmat acuzațiile Andreei Pirui, susținând că are și ea înregistrările.

Pirui: Acum aduc discuțiile în care spunea fata că erai la masaje. Acum le aduc, că le-am înregistrat

Oprică: Te-am înregistrat! Am dovezi, draga mea

Pirui: Ai fost la masaje erotice, virgino, care ești? Nu ți-e rușine? Ne faci pe noi în toate felurile.

Taci dracu' din gură, că ești proastă

Oprică: Dacă ar fi o sfântă aș mai spune, dar și-a găsit asta...

Pirui: Îți aduc mesajele de la fata din Cluj, are salon de mesaj, ai zis să te bagi acolo

Manuela: De-aia trăiai tu ca o regină în Cluj, că făceai masaje din alea frumoase. De-aia aveai tu așa mulți bani în Cluj, că-ți arătai fundul la bărbați, am înțeles

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mariana a negat acuzațiile.

Andreea Oprică i-a dat un pumn devastator Marianei!

Între Andreea Oprică și Mariana a izbucnit un conflict în emisiunea de astăzi" Puterea dragostei".

Totul a pornit de la... un croissant! Andreea Oprică a acuzat-o pe Mariana că nu a vrut să îi dea și ei un croissant, în ciuda faptului că ea împarte mereu dulciurile cu ea.

Oprică a făcut-o zgârcită pe Mariana.

De acolo până la un conflict în toată regula nu a mai fost decât puțin! Mariana a spus că bărbații și-au bătut joc de Andreea Oprică. Totodată a spus că pe Cătălin nu a interesat-o niciun moment Andreea Oprică. Puțin a lipsit ca Andreea Oprică să o ia la bătaie pe Mariana, intervenind staff-ul, printre care Husseyn, și concurenții.

Dacă nu a putut să o bată pe Mariana, Andreea Oprică s-a răzbunat pe poza Marianei, pe care a făcut-o praf. Oprică a dat un pumn devastator în aceasta și a distrus-o!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.