Piscoturi invelite in crema de branza cu ciocolata
Cost estimativ: 30 lei pentru 6-8 persoane
Ingrediente
Un pachet de piscoturi de sampanie
O cutie crema de branza (200 g)
O tableta de ciocolata
2-3 linguri de frisca batuta
Coaja de portocala
Extract de vanilie
Fructe, nuci sau menta pentru décor
Mod de preparare
Crema de branza se inmoaie intr-un bol, cu ajutorul unei spatule de silicon sau o lingura de lemn.
Se topeste ciocolata la baine marie, se toarna peste crema de branza, se amesteca, se adauga aromele, apoi se incroporeaza frisca cu grija.
Se trec piscoturile prin crema, pe toate partile, se presara cu fructe, nuci sau menta, apoi se dau la rece si se servesc dupa 2-3 ore.
Ingrediente
Un pachet de piscoturi de sampanie
O cutie crema de branza (200 g)
O tableta de ciocolata
2-3 linguri de frisca batuta
Coaja de portocala
Extract de vanilie
Fructe, nuci sau menta pentru décor
Mod
de preparare
Crema de branza se inmoaie intr-un bol, cu ajutorul unei spatule de silicon sau o lingura de lemn.
Se topeste ciocolata la baine marie, se toarna peste crema de branza, se amesteca, se adauga aromele, apoi se incroporeaza frisca cu grija.
Se trec piscoturile prin crema, pe toate partile, se presara cu fructe, nuci sau menta, apoi se dau la rece si se servesc dupa 2-3 ore.
Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta