Pisica Mita face ravagii! A adoptat un purcelus pe care il creste ca pe proprii pui VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:23

Faceti cunostinta cu Mita, o pisica foarte iubitoare si cu purcelusul Costelus, lasat in voia sortii de mama sa naturala.

 Bietul Ghita, abia a vazut lumina zilei ca a si ramas singurel. Numai ca norocul i-a suras si printre animalele din ograda si-a gasit alinare intre labutele moi ale felinei Mita. Cele doua animale se inteleg de minune, pisica l-a adoptat pe purcelus si-l ingrijeste la fel ca pe cei trei pisoi ai ei. Il mangaie cu labutele si il protejeaza. Nici Costelus nu se lasa mai prejos, de fiecare data, cand primeste cate ceva de mancare, ii duce si mamicii sale cu blanita

Costelus simte ca este iubit de Mita si toata ziua ar sta culcat pe blanita ei
fina. Asa ca... isi imparte locul de la pieptul felinei cu fratiorii sai vitregi, pisoii.

Si cum sa nu umble bietul Costelus dupa pisica care ii tine loc de mama, cand abia a scapat de la moarte.Scroafa, care l-a adus pe lume, a fatat sapte purcei insa i-a omorat rand pe rand, doar el, Costelus a ramas in viata.

Rasfatat peste masura, Costelus uita ca pisica mai are si proprii ei pui de ingrijit si vrea sa fie doar el bagat in seama.
Asa ca, Mita il educa in stilul ei, il musca de ureche(ilustratie10:34 cum il musca de ureche). Cu toate acestea purcelusul o iubeste nespus de mult pe mamica sa.... pisica, si o urmeaza peste tot.

Despre minunea din ograda lui nea Nelu s-a dus vestea in tot satul iar unii au venit sa vada cu ochilor ce se intampla. Oricat de bine s-ar simti purcelusul in grija pisicii, peste trei luni el va creste de zece ori mai mare decat aceasta si.... va trebui sa se descurce de unul singur.
Daca va reusi, vom vedea!