Pisica rămasă blocată în asfalt a fost salvată după 5 zile, în Capitală

Autor: Alina Petre
Actualizat: 21 iun 2023, 04:05

O pisica a rămas blocată în asfalt

O pisica a rămas blocată sub planșeul Podului Izvor din Capitală a fost salvată după 5 zile.

O pisica a rămas blocată sub planșeul Podului Izvor din Capitală a fost salvată după 5 zile.

Citeste si: Momentul în care un copil este salvat de un câine- Imaginile au devenit imediat virale- Video

Pisica rămasă blocată în asfalt a fost salvată după 5 zile

Pisica își făcuse culcuș în spațiul tehnic al podului, printre conductele și cablurile subterane ce traversează Splaiul Independenței, în care intra printr-o gaură de la marginea trotuarului.

Fisura a fost acoperită cu ocazia unor lucrări de reparații, iar pisica a rămas blocată în interiorul planșeului de beton.

Mai mulți iubitori de animale au alertat Poliția Locală a Municipiului București, iar după mai multe ore de intervenție, pisica a fost salvată.

La fața locului au intervenit polițiști locali ai D.G.P.L.C.M.B., angajați I.S.U.B.I.F și lucrători ai Administrației Naționale Apele Române.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pisica a fost preluată în condiții de siguranță.

”O pisică “asfaltată” sub planșeul Podului Izvor din Capitală a fost salvată, luni seara, după aproape cinci zile de captivitate.


Felina își făcuse culcuș în spațiul tehnic al podului- printre conductele și cablurile subterane ce traversează Splaiul Independenței – în care intra printr-o gaură de la marginea trotuarului. Pentru că fisura a fost acoperită cu ocazia unor lucrări de reparații, pisica a rămas blocată în interiorul planșeului de beton. Îngrijorați de soarta patrupedului, câțiva iubitori de animale au alertat Poliția Locală a Municipiului București.
După mai multe ore de intervenție, la care- alături de polițiști locali ai D.G.P.L.C.M.B.- au participat și angajați I.S.U.B.I.F și lucrători ai Administrației Naționale Apele Române, pisica a reușit să iasă “din capcană” și să fie preluată în condiții de siguranță.”
, a postat Politia Locala Bucuresti pe Facebook.

Câine salvat din pădure, după ce a fost legat de un copac și abandonat

Un câine bătrân, care a fost legat în pădure și abandonat a fost salvat. O echipă de la Serviciul Public de Gestionare a Câinilor fără stăpân și de la Asociația Milioane de Prieteni, împreună cu Poliția Animalelor, au reușit să îl salveze, iar acum este sub tratament.

”Colegii noștri împreună cu partenerii de la Asociația Milioane de prieteni și Poliția Animalelor Brașov tocmai au avut o acțiune de salvare a unui cățel abandonat în pădure.

Un cetățean a auzit niște plânsete în mijlocul pădurii și imediat a făcut sesizare la 112. Când au ajuns la locație au găsit un câine bătrân, nemicrocipat și nesterilizat, aflat într-o stare avansată de deshidratare. Săracul cățel nici nu putea să își miște capul pentru că acesta îi era legat cu o sârmă foarte dură care îl împiedica să se miște complet. Cu multă grijă, cu ajutorul unui patent, au reușit să îi desfacă sârma și să îl elibereze. Acesta a fost adus la adăpost unde medicul nostru i-a oferit deja prim- ajutor și o să fie monitorizat în următoarele zile până când acesta se va recupera complet.  În acea zonă nu sunt camere de luat vederi, prin urmare este foarte greu să fie identificat făptașul”, a precizat viceprimarul Municipiului Brașov, Sebastian Rusu. 

Citeste si: Maria a murit înţepată de scorpion pe o insulă din Grecia. Autorităţile au ignorat apelurile familiei fetiţei: “Nu e nimeni care să ne ajute”