Pisica Vasi ar fi fost găsită! Oana Zăvoranu intervine, și ea, în cazul mascotei aeroportului Otopeni: „Mă doare sufletul! Nu există legi care să protejeze animalele”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 03 sep 2024, 11:54

Oana Zăvorană e revoltată de cazul dispariției lui Vasi

Sursa: Facebook Bucharest Airports/ Oana Zăvoranu

După ce a fost bătută crunt de doi angajați și apoi abandonată departe de locul pe care-l numea „acasă,” Vasi, mascota aeroportului Otopeni, ar fi fost identificată, de curând, în comuna Chiajna.

O mobilizare fără precedent pe rețelele sociale pare să fi dat roade în cazul lui Vasi, felina care devenise simbolul aeroportului Otopeni. Conform unei postări pe grupul de Facebook „Grupul Pisicarilor din România” pisica, deși foarte speriată și retrasă, a fost văzută în zona respectivă. Dispariția ei a provocat o adevărată mișcare națională, în care iubitorii de animale din întreaga țară s-au unit pentru a o găsi.

Chiar și Oana Zăvoranu este implicată în cazul pisicii-mascotă.

Vasi, pisica-mascotă a aeroportului Otopeni ar fi fost găsită

În weekendul trecut, mai multe echipe de voluntari au întreprins căutări în zona Chiajna-Dragomirești, în speranța de a recupera pisica. Faptul că Vasi a fost găsită în această zonă sugerează că ar fi fost dusă acolo de complicele celor doi angajați ai aeroportului, care între timp au demisionat.

Deși semnele par să fie pozitive, pisica este încă extrem de speriată, ceea ce face dificilă capturarea ei.

„V-am scris despre Vasi dar nu pot trimite mesaj. A fost găsită în zona indicată de șoferul Carrefour dar se ascunde, este speriată, trebuie să meargă cineva cunoscut. Dacă o mai doriți, mergeți acolo, în Chiajna, să o recuperați. Eu am postat pe pagina mea locația și pe toate paginile care cer ajutor pentru Vasi.

La voi nu pot trimite mesaj. Succes!”, a transmis o membră a grupului.

Actrița Oana Zăvoranu, cunoscută pentru dragostea ei față de animale, a fost profund revoltată de situația în care se află Vasi și a criticat dur felul în care a fost gestionată ancheta de către autorități. Deși dispariția pisicii a fost raportată la poliție, Oana consideră că reacția a fost lentă și ineficientă. Totuși, ea speră ca cei vinovați să fie trași la răspundere.

Citește și: Vasi este de negăsit după mai bine de 8 zile de căutări intense! Angajații aeroportului Otopeni au făcut plângere penală la poliție

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

„Ferească Dumnezeu ce vremuri trăim. Eu i-aș omorî pe ăștia trei cu mâinile mele, fără să clipesc. Ce zice șoferul? Unde a lăsat-o, exact? Ăsta ar trebui bine anchetat. Și să nu fie lăsat să plece, să fie dus la locul unde a abandonat-o. Cât mă doare sufletul! Și cât mă doare că mă simt neputincioasă. Și ce frumusețe de pisic. Ce să ai cu un suflet vinovat?”, a

spus vedeta, citată de Fanatik.

Oana Zăvoranu este indignată de legislația care nu protejează îndeajuns animalele

Oana Zăvoranu a vorbit, de asemenea, despre necesitatea unor legi mai stricte în România pentru protejarea animalelor de astfel de abuzuri. Bruneta are o experiență dureroasă în legătură cu animalele ei de companie. Aceasta a avut un motan pe nume Marty, despre care bănuiește că a murit după ce ar fi fost otrăvit.

De asemenea, Oana Zăvoranu a vorbit despre un incident similar cu cel al lui Vasi, în care câinele ei a fost furat. Chiar dacă autoritățile au reușit atunci să recupereze câinele, persoanele responsabile au scăpat nepedepsite, fapt care continuă să o revolte.

Citește și: Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, din nou împreună! „Da, m-am împăcat cu diva, normal”

„Eu am văzut pe cameră. Nu eram acasă când mi-au furat cățelul. Ce și-au zis ei: hai să-l vindem, că-i al Oanei Zăvoranu. Ne-am mobilizat și l-am găsit în câteva ore. Am făcut și plângere, dar a fost clasată. Făptașii erau doi oameni ai străzii, cărora nu aveau ce să le ia, ce să le facă. În țara asta nu există legi care să protejeze animalele”, a mai povestit Oana Zăvoranu, conform sursei citate.

Surse foto: Bucharest AirportsOana Zavoranu

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.