Pisicuța oarbă pe care nimeni nu o vrea. Noemi își caută o familie iubitoare: „Este o pisică perfect normală”

Autor: Laura Macovei

Noemi este de o frumusețe aparte, iar „defectul” său o face cu adevărat specială

 
Sursa: Facebook

Noemi este o pisicuță de 3 luni care își caută un cămin și o familie iubitoare. Noemi este o pisică deosebită și îți poate arăta cât de mult te iubește, chiar dacă nu te vede.

În anunțul postat pe o pagina de Facebook, Noemi se află în brațele medicului veterinar care, din păcate, nu a reușit să îi salveze ochișorii, deoarece pisica a fost găsită prea târziu, iar problemele s-ar fi putut agrava.

Totuși, Noemi este de o frumusețe aparte, iar acest „defect” o face cu adevărat specială.

Citește și: Ați văzut-o? Vasi, pisica mascotă a Aeroportului Otopeni a dispărut: „A fost furată și aruncată”

Noemi, pisicuța oarbă, își caută o familie iubitoare

Pe un grup de Facebook dedicat adopțiilor pisicilor din București, o femeie a postat un anunț referitor la adopția pisicuței Noemi. Este și persoana care a găsit-o pe felină și a avut grijă de ea, însă nu o mai poate ține foarte mult, astfel că îi caută un cămin și o familie iubitoare.

Femeia este în același timp dezamăgită de faptul că, din cauza „defectului” pisicuței, nimeni nu o vrea, deși este o felină iubitoare, frumoasă și sensibilă.

„Înainte, Noemi avea o coadă întreagă de doritori, acum, lista se rezumă la zero.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Vă fac cunoștință cu Noemi- o pisicuță minunată, gingașă, iubitoare și sensibilă.

Noemi are 3 luni și este oarbă. Din păcate am găsit-o mult prea târziu, iar ochișorii ei nu au putut fi salvați.

Pisicuța este foarte descurcăreață, chiar dacă nu vede, are toate celelalte simțuri dezvoltate, folosește litiera și este o pisică ca toate celelalte, perfect normală.

Noemi nu are boli, este deparazitată și vaccinată, și își așteaptă cuminte viitorii ei părinți, în speranța că se va găsi cineva responsabil și pentru ea.

Este trist pentru noi să urmărim cum alte pisicuțe își găsesc o familie mult mai repede doar pentru că sunt mai frumoase sau de rasă, mai ales pentru că știm că dacă ar fi avut ochișori, Noemi era printre primele pisici adoptate, însă acum știm sigur că părinții ei vor fi niște persoane absolut speciale! Așadar, dacă vrei TU să-i oferi

lui Noemi o familie adevărată, nu ezita să mă contactezi” este mesajul postat pe pagina de Facebook dedicată adopțiilor pisicilor.