Pisicuta pis pis pis, te-am visat azi noapte-n vis! ASTA isi spun in fiecare dimineata multi masculi din showbiz

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 28 sep 2020, 15:05

Poate credeti ca gandul le zboara la femei senzuale si salbatice, dar NU! Barbatii au o slabiciune pentru pisicutele veritabile, cu patru labe, coada si blana fina.

Matteo, de exemplu, este mare iubitor de pisici. Are acasa doua exemplare pe care le rasfata cum stie el mai bine. Simpaticele feline sunt cele care il inspira atunci cand scrie versuri. In plus, sunt singurele care, in afara de iubita lui, au voie sa doarma pe pieptul dezgolit al artistului. Apropo de piept, iata ce si-a tatuat Matteo in acea zona:

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16780453/1/media-142954296171189200.jpg
Pentru final, l-am pastrat pe “pisicarul” sef! Este vorba despre nimeni altul decat Mihai Traistariu si ale sale feline, care par sa fie singurele constante din viata lui! Cand nu-si face selfie-uri in chiloti

in fata oglinzii, Traistariu se trage-n selfie cu pisicutele. Artistul are acasa nu una, nu doua, nu trei pisici, ci vreo 5 feline pe care le pozeaza in toate ipostazele si le copleseste cu dragostea lui. Urmariti materialul video:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO136568##