Pitbull Atodiresei ii declara razboi Oanei Zavoranu:"Daca ar fi trait in Evul Mediu, ar fi fost omorata cu pietre "

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:37

Pitbull a lamurit declaratia in presa pe care a facut-o la adresa Oanei Zavoranu.

Ionut Atodiresei alias Pitbull a povestit cum si-a cucerit iubita, pe Oana. Luptatorul K1 a spus ca in niciun caz nu i-a spus Te bat daca nu vrei sa fii cu mine. Eu am vazut-o la sala. Am remarcat-o de mai mult timp. Am planuri serioase cu ea. Prima impresie a parintilor meidespre Ionut a fost una buna pentru ca le-a placut de el ca are bun simt, spune iubita lui, Oana.


Cei doi vor deveni sot si sotie peste putin timp: Vom face cununia civila anul acesta si cea religioasa anul viitor, spune Pitbull. Oana spune ca este foarte atent cu ea. Imi ia buchete cu flori si este romantic... Cei doi locuiesc deja impreuna si au o adevarata Ferma a animalelor. De la caini, pisici pana la un papagal vorbitor. El a invatat sa vorbeasca numai prostii. 


Pitbull este foarte pornit impotriva Oanei Zavoranu deoarece considera ca nu a procedat corect in relatia cu Pepe. Oana l-a inselat. Una e sa nu se mai inteleaga si sa li se duca casnicia d erapa si alta e sa faca ce a facut ea. Eu nu spun ca e doar malefica. M-am cam saturat de Oana Zavoranu. Nu poti sa vorbesti urat de o persoana cu care ai stat atat.
Nu imi e frica d eo confruntare cu ea. Nu are de ce.