Pitbull Atodiresei vs SOACRA, runda finala? "Exista o lipsa de comunicare intre noi, mama si socrii nostri"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:45

Ionut si Oana au facut nunta acum cateva zile, insa nimeni nu banuia ce intorsatura va lua toata petrecerea tinerilor insuratei.

Luptatorul crede ca acesta este un moment de cumpana in relatia lui cu Oana, insa i-a apropiat mai mult si se iubesc si se sprijina mai mult ca niciodata. "Parintii, socrii... nu poti sa ii alegi. Noi tinem la ei in continuare, au fost niste divergente intre noi care au fost mediatizate, dar asta este", a declarat Pitbull la Wowbiz.

Cu o seara in urma, Anda Ghita spunea la Kanal D ca a fost deranjata ca fiica sa s-a maritat la doar cateva luni dupa moartea bunicii ei.

"Am fi amanat nunta daca ne-ar fi spus, am fi facut-o cu draga inima", a precizat sportivul.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

"Nu ne-a dat de inteles nici macar o clipa ca o deranjeaza.

Nu mi-a spus si nu mi-a aratat ca vrea sa amanam nunta. A vorbit despre aceast subiect abia in emisiune", a explicat si Oana Atodiresei. "O lasam pentru anul viitor, nu era nicio problema",
a incheiat Ion.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.