Pitbull ia lecţii de strip-tease de la Cornel Păsat!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 19:20

După 2 bătălii câştigate una după alta, cea teritorială şi de imunitatea, vedetele au motive serioase să se dea în spectacol, pe Insula Paradisului.

Cel care a întreţinut atmosfera a fost nimeni altul decât Cornel Păsat. Vedeta a oferit o reprezentaţie a la Flamingo Boys, pe o melodie cântată chiar de el.

Cornel nu s-a mulţumit doar cu câteva elemente de coregrafie, ci a încercat să-l iniţieze şi pe Ionuţ în tainele strip-tease-ului. Ionuţ s-a lăsat înduplecat să facă un număr de strip-tease pe coregrafia propusă de Cornel, dar a fugit ca dracu" de tămâie când acesta a vrut să-l aşeze pe scaun şi să-i danseze.

Ionuţ n-a rezistat şi a plecat din cameră ruşinat.” Puneţi o fată, că după aia se interpretează.”

Ramona Gabor a refuzat şi ea să se aşeze pe scaun. Până la urmă, Jasmine a fost singura voluntară şi tot singura care a acceptat, spre deliciul celorlalţi ca Ionuţ să-i facă un număr de strip-tease, la indicaţiile lui Cornel. Cu un prosop în jurul brâului, Ionuţ a încercat s-o impresioneze cu mişcări lascive, reuşind să smulgă audienţei ropote de aplauze.



 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: