Ingrediente
2 vinete groase
2 ardei kapia
300 g rosii cherry
250 g mozzarella
200g masline kalamatta
1 lingura de oregano
5-6 fire de busuioc
1 ceapa rosie mare
Sare, piper ulei de masline
Mod de preparare
Taiati vinetele in felii de 1 cm, apoi prajiti-le putin pe fiecare parte, scoateti-le pe un servetel sa se absoarba excesul de grasime.
Presarati o tava cu putin ulei, adaugati feliile de vinete, presarati deasupra rosii cherry sferturi, ardei kapia rondele, masline kalamatta fara samburi si ceapa rosie taiata rondele.
Presarati putin oregano uscat si busuioc proaspat, apoi radeti mozzarella, asezonati putin cu sare si piper.
Dati la cuptorul incins la 180 grade si coaceti pana devine usor aurie mozarrella.
Presarati mai mult busuioc proaspat cand scoateti din cuptor si serviti.