"Placebo mi-a distrus viata". Afla MOTIVUL pentru care trupa este AMENINTATA ca va fi data in judecata

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 oct 2020, 03:15

Baiatul care in perioada respectiva avea doar 12 ani si care a aparut pe coperta albumului de debut al trupei Placebo, in 1996.

Acum, David Fox, un bucatar somer din Scunthorpe, Lincolnshire vrea sa dea in judecata trupa Placebo, sustinand ca el nu si-a dat consimtamantul pentru ca imginea lui sa fie folosita.

 

Barbatul in varsta de 28 de ani sustine ca succesul albului a facut ca acesta sa fie hartuit si ostracizat la scoala, de catre colegii lui. Drept urmare acesta s-a retras un an de la scoala si in cele din urma a renuntat.

 

Intr-un interviu acordat pentru "The Times" domnul Fox a spus: "In momentul respectiv fratele meu tocmai murise si varul meu venise la Londra sa ma vada. La fata locului se afla un fotograf profesionist care a facut o serie de fotografii familiei mele pentru uzul personal. El a adus tot echipamentul si m-a convins sa pozez pentru el afara".

 

La o luna dupa ce a facut aceste poze a fost sunat de varul lui si anuntat ca va aparea pe coperta unui album rock, spunad: "Nu-i asa ce este cool?"

. In schimb, aceasta intamplare i-a transformat viata intr-un cosmar. Albumul s-a vandut fenomenal de bine si a ajuns sa ocupe locul cinci in topuri. Astfel, fata domnului Fox a aparut peste tot. 

 

Domnul Fox, care era popular printre elevi a ajuns sa fie tachinat de catre colegii lui de clasa ceea ce l-a facut ca treptat sa renunte la ea. "Nimeni nu a fost de partea mea in toata acesta poveste", a povestit acesta.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

"Chiar si profesorii ma chemau deoparte si ma intrebau de coperta acestui album", a mai adaugat David. Dupa

o anumita perioada mama acestuia era nevoita sa-l duca si sa-l ia de la scoalaso totul deoarece colegii erau rautaciosi cu el. In cele din urma, acesta a mai mers un an la scoala dupa care a abandonat-o complet. Astfel domnul Fox a ales meseria de bucatar, dar recent acesta a fost disponibilizat din cauza recesiunii.

 

El sustine ca efectul domino exercitat de fotografia de pe albumul truupei Placebo i-a distrus viata si in prezent traieste din economiile mamei sale. Managerii

trupei au trasnmis prin intermediul "The Times" ca procesul trebuie intentat casei de productie Virgin Records, adica cei care au scos albumul pe piata si care au pus eticheta albumului si nu trupei care a facut muzica. 

 

Sursa: DailyMail

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.