Placinta cu resturi de friptura

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 23:57

Cost estimativ: 10 lei (friptura deja o avem)


Ingrediente

500 g friptura ramasa de la masa de Paste
1 lingura de mustar
1 praz
1 catel de usutroi
2-3 fire de cimbru uscat sau verde
1 fir rozmarin sau o lingurita
Sare, piper
1 foietaj
1 morcov


Mod de preparare

Carnea se taie cuburi cat mai mici si se asezoneaza cu sare si piper, apoi se maseaza bine cu putin mustar cat mai iute, se toaca marunt prazul, usturoiul, morcovul, se adauga peste carne si se presara cu condimente.

Foietajul se imparte in doua parti egale, o foaie se tapeteaza pe o tava de copt, se toarna compozitia peste si se acopera cu restul de foietaj
Din resturile de foietaj se pot face decoruri.
Se unge placinta cu putina apa sau chiar cu ou batut si se da la cuptor timp de 30 minute la 180°C.


 

Taguri: