Placinta de dovleac cu aluat de foietaj
Placinta rapida
Ingrediente
2 foi aluat de foietaj
1 kg dovleac
8-10 linguri de zahar
1 lingura de scortisoara
100 g nuca tocata
1 pliculet zahar vanilat
Mod de preparare
Radeti dovleacul si amestecati-l cu 2 linguri de zahar. Lasati-l la scurs aprox 15 min, puneti restul de zahar, zaharul vanilat, nuca si scortisoara.
Tapetati masa de lucru cu faina, intindeti prima foaie, umpleti-o cu jumatate din cantitatea de dovleac, rulati-o cu grija si asezati-o intr-o tava in care ati pus hartie de copt.Procedati la fel si pt a doua foaie. Coaceti la foc potrivit timp de 40-45 de min. Taiati dupa ce se raceste.
Ingrediente
2 foi aluat de foietaj
1 kg dovleac
8-10 linguri de zahar
1 lingura de scortisoara
100 g nuca tocata
1 pliculet zahar vanilat
Mod de preparare
Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei
Radeti
dovleacul si amestecati-l cu 2 linguri de zahar. Lasati-l la scurs aprox 15 min, puneti restul de zahar, zaharul vanilat, nuca si scortisoara.
Tapetati masa de lucru cu faina, intindeti prima foaie, umpleti-o cu jumatate din cantitatea de dovleac, rulati-o cu grija si asezati-o intr-o tava in care ati pus hartie de copt.Procedati la fel si pt a doua foaie.
Coaceti la foc potrivit timp de 40-45 de min.
Taiati dupa ce se raceste.