Placinta din resturi de foi, cu spanac si telemea
Cost estimativ: 30 lei pentru 6-8 persoane
Ingrediente
Un pachet foi de placinta
500 ml lapte
250 g iaurt
6 oua
150 g telemea de capra
50 g unt topit
150 g spanac tocat marunt
Un praf de nucsoara
Mod de preparare
Se lasa foile de placinta sa se usuce putin, apoi se zdrobesc intre degete pentru a obtine mai multi “fulgi”.
Se bat ouale, se adauga laptele si iaurtul continuand mixarea, apoi se toarna untul, treptat.
Se adauga telemeaua si spanacul oparit si tocat marunt, nucsoara si fulgii de foi de placinta.
Se toarna totul intr-un vas uns cu unt sau ulei si se da la cuptor la 180 grade, pana cand placinta devine aurie.
Ingrediente
Un pachet foi de placinta
500 ml lapte
250 g iaurt
6 oua
150 g telemea de capra
50 g unt topit
150 g spanac tocat marunt
Un
praf de nucsoara
Mod de preparare Se lasa foile de placinta sa se usuce putin, apoi se zdrobesc intre degete pentru a obtine mai multi “fulgi”.
Se bat ouale, se adauga laptele si iaurtul continuand mixarea, apoi se toarna untul, treptat.
Se adauga telemeaua si spanacul oparit si tocat marunt, nucsoara si fulgii de foi de placinta.
Se toarna totul intr-un vas uns cu unt sau ulei si se da la cuptor la 180 grade, pana cand placinta devine aurie.
Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii